Ben je van plan te verhuizen in Amsterdam?

Wil je gaan verhuizen in Amsterdam? Dan heb ik zeker nog een aantal goede tips voor je. Want ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat het zeker niet een klus is die je moet onderschatten. In korte tijd ging ik zowel met mijn bedrijf verhuizen, als in mijn privéleven. Ik heb een man en twee kinderen, dus het was een heel avontuur. Ik heb zelf een grote hekel aan verhuizen. Maar mijn bedrijf liep zo goed dat we een grotere ruimte nodig hadden. En ook met ons gezin kregen we de kans om groter te gaan wonen dus die hebben we met beide handen aangegrepen. We wonen al jaren in het centrum en we zouden nu naar een huis gaan dat iets verder uit het centrum ligt. Maar als ik een ding weet, is het dat verhuizen in Amsterdam en met name in en rond het centrum echt een crime is. Er is zo veel verkeer, het is er krap en smal. Ik wist dat ik hiervoor een verhuisbedrijf zou moeten inschakelen dat hier ervaring mee heeft. Ook mijn bedrijfspand ligt in het midden van onze hoofdstad, dus het was wel zo fijn als ik een verhuisbedrijf zou kunnen vinden dat beide verhuizingen goed zou kunnen regelen.

Zo wordt verhuizen in Amsterdam een stuk makkelijker

Verhuizen in Amsterdam is geen pretje, er moet zo veel voor worden geregeld. En ik wilde niet het risico lopen dat er iets mis zou gaan, dus ik ben op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf dat goed staat aangeschreven. En ik werd heel blij toen ik op de site van Angel Verhuizingen, angelverhuizingen.nl, terecht kwam:

  • Familiebedrijf met veel ervaring
  • Zowel zakelijk als particulier in te zetten
  • Gediplomeerde medewerkers

Dit vond ik allemaal heel erg fijn om te lezen. Het is prettig dat het een familiebedrijf betreft, dat vond ik een mooi idee. Verhuizen in Amsterdam is naar mijn idee een vak apart en dan is het heel fijn voor een klant als je weet dat er generaties zijn geweest die dit al lang doen en hun expertise elke keer door hebben gegeven. Bovendien hebben zij alleen maar erkende verhuizers, wat ook een bepaalde mate van zekerheid geeft. En het is fijn dat verhuizen in Amsterdam zowel voor particulieren als zakelijke klanten kan worden geregeld. Als snel heb ik contact opgenomen met dit professionele bedrijf en daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor.

Het beste verhuisbedrijf

Verhuizen in Amsterdam wordt echt een stuk makkelijker als je de hulptroepen inschakelt van Angel Verhuizingen. Ze waren snel beschikbaar, het waren allemaal verhuizers die wisten wat ze deden en ook echt snel konden werken. Het zijn aanpakkers heb ik gemerkt, ze gaan maar door. Daardoor kon ten eerste mijn bedrijf snel worden verhuisd. Alles is helemaal goed verlopen, daar was ik erg blij mee. Zo konden we snel alle werkzaamheden weer oppakken en zonder problemen weer verder groeien. Het verhuizen in Amsterdam met mijn gezin naar een ander huis was een nog veel groter project, maar ook dit hebben ze echt top geregeld. Het liep gesmeerd en heel snel zijn alle spullen van de ene naar de andere plek verhuisd. Iedereen die gaat verhuizen in Amsterdam zou ik willen adviseren om contact te zoeken met Angel Verhuizingen. Het maakt niet uit of je een bedrijf hebt of dat je privé gaat verhuizen of hoeveel spullen je hebt, je kunt gewoon bij ze terecht. Dan weet je zeker dat het goed komt en dat is een hele geruststelling. Zet een eerste stap en vraag vrijblijvend een offerte aan via de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn