Bent u op zoek naar unieke vloerstickers?

Wij hebben onlangs een winkel geopend en wij wilden graag dat wij een duidelijke huisstijl zouden hebben. Wanneer wij namelijk klant in onze winkel ontvangen, moeten zij meteen weten waar zij naar binnen zijn gelopen. Vandaar dat wij gekeken hebben naar de mogelijkheid om mooi vloerstickers te bestellen. Wij hadden dit namelijk bij een aantal andere winkels gezien en het viel ons op dat dit een heel efficiënte manier was van reclame maken. Wij hebben daarom gekeken of het ook mogelijk zou zijn om vloerstickers op maat te laten maken. Wij wilden namelijk natuurlijk wel reclame maken voor onze eigen winkel en niet voor een willekeurige andere winkel waar vloerstickers van beschikbaar waren. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheid om ergens mooie vloerstickers te laten maken. Toen wij eenmaal bezig waren, leek het ons ook een goed idee om dan niet alleen vloerstickers te kopen, maar om ook raamstickers te bestellen. Wanneer wij dit konden doen zou het namelijk voor ons heel prettig zijn omdat wij dan niet alleen onze naam op de vloer konden aanbrengen, maar ook op de ramen. De vraag was echter of er een bedrijf te vinden was dat ons zowel aan raamstickers alsook aan vloerstickers kon helpen. Wij hebben daarom ons best gedaan om een bedrijf te vinden dat ons goed van dienst kon zijn. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van stickersnow zouden kunnen gaan omdat deze site heel veel goede reviews had ontvangen op tal van fora. De mensen die raamstickers hadden besteld bij deze winkel waren net zo enthousiast als de mensen die hier vloerstickers hadden besteld. Dat betekende waarschijnlijk dat het heel goed mogelijk zou moeten zijn om hier zowel vloer- alsook raamstickers te kunnen kopen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bestelling te plaatsen via de genoemde site en ik kan u zeggen dat dit eenvoudiger was dan wij in eerste instantie hadden durven dromen. Wij zijn daarom ook zeer content over het feit dat wij stickersnow.com hebben weten te vinden. 

Deze raamstickers zijn van hoge kwaliteit 

Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij een goede aankoop konden doen en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier een bestelling te plaatsen. Wij hebben eerst even een proef raamsticker besteld, maar zodra wij deze ontvingen, hadden wij meteen in de gaten dat wij een topdeal bij dit bedrijf konden sluiten. Zowel de vloersticker alsook de raamsticker die wij hadden gekocht, was van zeer hoge kwaliteit. 

Wij zijn blij met onze bestelling 

Wij hebben onze stickers inmiddels laten maken en wij hebben ze ook al in huis. Wij zijn blij dat wij zaken hebben kunnen doen met dit bedrijf omdat:

  • Wij hier heel mooie stickers konden laten maken 
  • Wij hier echt maatwerk konden laten maken 
  • Wij niet veel voor al deze hoogwaardige kwaliteit hoefden te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op stickersnow.com om te zien wat u hier allemaal kunt vinden. U zult zien dat u hier alle stickers kunt laten maken die u zich maar kunt bedenken.                                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn