Bereik de juiste doelgroep door zadelhoesjes te bedrukken

Reclame maken is een vak apart en daarom zijn er veel bedrijven die zich uitsluitend bezig houden met reclame. Elke reclame die je op tv voorbij ziet komen is bedacht door een heel team van mensen wiens het doel het is om mensen te verleiden en misleiden. Want uiteindelijk worden reclames gebruikt om bepaalde producten of diensten zeer rooskleurig in beeld te brengen. Er zit dan ook altijd iets van manipulatie in een reclame. Dat is ook niet zo gek, want je wilt de doelgroep immers kunnen beïnvloeden. Hoe subtieler je dit doet, des te effectiever het resultaat. Op het moment dat een klant te bewust wordt van de beïnvloeding, dan ontstaat er juist een afkeer en dat genereert dus een averechts effect. In plaats van dat je de mensen naar toe trekt, stoot je ze af en breng je schade toe aan je eigen reputatie. Het is dan ook een goed idee om reclame of promotie te combineren met een presentje. Daarom is promotiemateriaal heel vaak een goed idee. Uiteraard zijn mensen zich bewust van het feit dat er reclame wordt gemaakt, maar dat wordt getolereerd, omdat ze er iets leuks voor terugkrijgen. Een heel bekend voorbeeld zijn de oranje Bavaria jurkjes tijdens het WK voetbal in Brazilië. Het grote voordeel is dat de mensen die dit soort promotiemateriaal dragen gelijk ook reclame maken. Overal waar zij gaan of staan maken ze gratis reclame. Met de Bavaria jurkjes ging het zelfs zo ver dat het op tv kwam. Als reclamemaker moet dus je dus rekening houden met de doelgroep en met de verspreiding. Daarom is het een heel goed idee om zadelhoesjes te bedrukken op het moment dat je bijvoorbeeld jonge mensen en studenten wilt bereiken. Aangezien de leden van deze groep mensen in Nederland vrijwel altijd beschikken over een fiets, kunnen ze ook altijd een zadelhoesje gebruiken. Dus als jij zadelhoesjes gaat bedrukken en je verspreidt deze hoesjes over een x aantal fietsen, dan zullen de eigenaren van die fietsen dat vaak zeer weten te waarderen. In een nat land als Nederland kun je altijd wel een zadelhoesje gebruiken. Ook als een gelzadel bijvoorbeeld een klein scheurtje bevat, dan zijn zadelhoesjes een ideale uitkomst. Hiermee voorkom je dat het scheurtje al te snel groter wordt, waardoor je dus nog even kunt genieten van je zadel. Verder is het heel goed voor de verspreiding om zadelhoesjes te bedrukken. Fietsen zijn immers mobiel en dus gaat jouw reclame daar waar de fiets gaat. Overal waar deze staat geparkeerd komen de voorbijgangers in aanraking met jouw bedrijfsnaam.

Waar kan ik mijn zadelhoesjes laten bedrukken?

Nu het is wel zo dat je een budget hebt, maar ook om die reden is het verstandig om zadelhoesjes te bedrukken. Via promoboer.nl kun je namelijk heel voordelig zadelhoesjes bedrukken. Je hebt zelfs de keuze om te kiezen voor hele goedkope zadelhoesjes en de iets duurdere zadelhoesjes. Die laatste hoesjes zijn uiteraard ook van hogere kwaliteit. Dus als je gewoon zo veel mogelijk zadelhoesjes wilt bedrukken om in korte tijd je naamsbekendheid te vergroten, dan zijn de goedkoopste zadelhoesjes van promoboer.nl een goede keuze. Ga je voor duurzaamheid en wil je juist dat je zadelhoesjes na het verspreiden zo lang mogelijk kunnen worden gebruikt, dan kun je beter kiezen voor de wat duurdere zadelhoesjes. Via promoboer.nl heb je dus beide keuzes. Tevens kun je de zadelhoesjes bedrukken met zowel tekst als foto.

Wat kan ik nog meer laten bedrukken via promoboer.nl

Heb je andere doelgroep dan hoef je niet zadelhoesjes te bedrukken. Via promoboer.nl kun je ook andere artikelen bedrukken zoals:

  • Zonnebrillen
  • Muismatten
  • Kerstballen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn