Bitcoin kopen? Dit is wat u vooraf dient te weten!

Bent u geïnteresseerd in Bitcoin kopen? De afgelopen tijd hoort u er steeds meer over in het nieuws en tijdens tv programma’s. Bitcoin is een digitale valuta met een onvoorspelbare koers. De waarde loopt op tot in de duizenden euro’s en kan daarom een slimme investering zijn. Bitcoin kopen is een van de meest bekende coins (BTC). Er zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in deze digitale valuta. Bitcoin is digitaal geld waarmee u kunt handelen, omruilen voor andere coins of Euro’s en als betaalmiddelen inzetten om spullen te kopen.

Bitcoin kopen

Er zijn diverse online coins met elk een eigen waarde verkrijgbaar. De Bitcoin is een zeer populaire coin en heeft dan ook een hoge waarde. Online betalingen zijn tevens steeds vaker prima te voldoen met Bitcoins. Als u Bitcoins heeft gekocht, kunt u ze gelijk versturen tegen lage transactiekosten. Bij een betaling is geen tussenpartij betrokken. Denk hierbij aan een bank of andere instantie. Dit scheelt enorm in tijd. Als u bijvoorbeeld een betaling naar het buitenland doet, kan het zelfs meerdere dagen duren voor het is overgeschreven door uw bank. Bitcoin maakt hier een einde aan met een supersnel netwerk. Transacties zijn gelijk overgeboekt. Afhankelijk van het drukte op het Bitcoin netwerk, krijgt de ontvanger de Bitcoins vele malen sneller dan via een bank. Daarbij is het pas echt revolutionair dat de bancaire sector géén invloed kan uitoefenen op de Bitcoin en de transacties hiervan. De BTC is dé eerste decentrale valuta op de markt. Er bestaat inmiddels een wereldwijd betalingsnetwerk van Bitcoin, zonder dat er iemand autoriteit over heeft. Bent u tegen torenhoge fees en vindt u dat er een einde dient te komen aan de veelal gesloten en bepalende bancaire sector? Dan is Bitcoin kopen een ideale investering voor u!

Is het wel of geen goed idee om te investeren door Bitcoins te kopen?

Bitcoin is het begin van het cryptocurrency tijdperk en is sindsdien grote favoriet bij investeerders. Tegenwoordig wordt Bitcoin kopen als het nieuwe goud beschouwd. Bitcoin heeft een dusdanig hoge bepalende status dat vrijwel alle altcoins afhankelijk zijn van de Bitcoin koers. Tegenwoordig zijn ook banken geïnteresseerd in het BTC fenomeen. Investeerders kopen daarbij grootschalig Bitcoins en zijn daarom tevens terug te vinden in vele portfolio’s. BTC wordt steeds meer geaccepteerd door bedrijven. Bitcoin kopen en het inzetten als betaalmiddel begint dus steeds meer mogelijkheden te krijgen. Dat is precies waarvoor de Bitcoin is ontwikkeld! Daarnaast worden Bitcoins gekocht als een waarde opslagmiddel. Investeerders verplaatsen een deel van hun vermogen naar Bitcoin, met uiteraard het oogpunt dat het meer waard wordt. De ontwikkelingen van Bitcoin gaan volop door, waardoor de toekomst van Bitcoin als groots en potentieel wordt beschouwd. Het is uw eigen persoonlijke keuze of Bitcoin kopen een passende investering voor u is.

Waarom zou u investeren door Bitcoins te kopen?:

  • Onafhankelijke digitale valuta 
  • Niemand heeft invloed op de waarde en markt van Bitcoin
  • Zeer bekende cryptomunt 
  • Waarde opslag met oog op verdiensten
  • Snelle transacties
  • Steeds verder geïntegreerd in betalingsmogelijkheden
  • Lage transactiekosten
  • Moedermunt van alle cryptomunten
  • Door hoge waarde wisselingen snel geld kunnen verdienen

Benieuwd naar meer informatie over de populaire Bitcoin of tips waar u het beste Bitcoins kunt aanschaffen? Bekijk dan nu onze website voor de beste brokers en het volledige informatie overzicht: cryptotips! Ga ook goed geïnformeerd van start als u Bitcoins wilt kopen en lees u uitgebreid in.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn