Boeket versturen

Wil jij iemand eens verrassen? Kies dan voor een boeket versturen! Wie vindt het nu niet leuk om een bloemetje te krijgen? Iedereen kan eigenlijk wel genieten van een mooie bos, het brengt altijd wat kleur en fleur in het leven. Als je niet weet wat je iemand moet geven, dan is dit dan ook altijd een leuk idee! Maar dat niet alleen, het is ook een mooie manier om iemand te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Een boeket versturen is een goed idee om iemand te:

  • condoleren
  • feliciteren
  • bemoedigen

Als er een sterfgeval is geweest, dan kun je zelf langsgaan bij de naasten en zo je medeleven betonen, maar vaak hebben zij al genoeg aan hun hoofd. Wil je toch laten weten dat je aan hen denkt, dan is het sturen van een gepaste bos bloemen een goed alternatief. Je kunt op het bijbehorende kaartje een tekst laten schrijven, bijvoorbeeld om hen sterkte te wensen. Zo kun je toch aandacht schenken aan het verlies, zonder dat je mensen met jouw bezoek lastig valt op een moment dat ze het toch al druk genoeg hebben. Een boeket versturen is in zo’n situatie een goede keus.

Boeket versturen bij andere gelegenheden

Maar een boeket versturen doe je natuurlijk niet alleen bij droevige gebeurtenissen, je kunt dit ook doen bij ziekte of om iemand ergens mee te feliciteren! Soms als mensen ziek zijn, hebben ze echt behoefte aan een bezoekje, maar er zijn ook situaties waarin bezoek juist niet handig is omdat het bijvoorbeeld teveel energie kost van de zieke. Een bloemetje is dan een leuke manier om iemand te bemoedigen en sterkte te wensen! Ook bij vrolijke gebeurtenissen is een boeket versturen een leuk idee, denk dan aan verjaardagen, maar ook aan bijvoorbeeld een geboorte of een jubileum. Dit is leuk om de betreffende personen te verrassen, want wie verwacht nu een bezorger met een bos bloemen op de stoep?! Maar het is ook leuk als je zelf niet bij de feestelijke gelegenheid aanwezig kunt zijn vanwege andere verplichtingen die je hebt of omdat je gewoon niet dicht in de buurt woont. Soms kan dit erg vervelend zijn dat je niet zelf langs kunt gaan, maar een bloemetje is dan een heel goed alternatief! Een vrolijk boeket versturen is een goede manier om er toch een heel klein beetje bij te zijn!

Online bestellen

Wil jij een boeket versturen, dan hoef je hiervoor niet per se naar een zaak van een bloemist te gaan, je kunt dit ook gewoon online regelen! Je kunt dit bijvoorbeeld doen bij Thuisbloemist, via thuisbloemist.nl. Op hun website kun je kiezen uit veel verschillende soorten boeketten. Ze verschillen wat betreft kleur en stijl en wat betreft het soort bloemen dat er in zit. Op die manier kun je bij hen altijd wel een bosje vinden dat helemaal past bij de gelegenheid en bij de persoon waar jij deze naar toe gaat sturen. Een boeket versturen doe je natuurlijk niet zomaar, dit moet wel goed verpakt worden. Bij Thuisbloemist kun je kiezen uit verschillende hoezen, zowel effen is een mogelijkheid als een hoes bedrukt met bloemetjes. Uiteraard heb je ook bij de hoes de keus uit verschillende kleuren. Je kunt bij iedere bos ook altijd een kaartje uitkiezen en daar een persoonlijke tekst op laten zetten. De bloemen worden altijd bezorgd met voldoende water voor drie dagen, met voeding en met een kaartje met verzorgingstips. Zelfs een vaas kun je er meteen bij uitzoeken en mee laten sturen, als je dit wilt! Wil je een boeket versturen, dan is Thuisbloemist hiervoor dus een uitstekend adres!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn