Boekhouding laten doen door administratiekantoor in Utrecht

De meeste ondernemers vinden het vervelend hun boekhouding te doen, en belastingaangiftes te doen. Hier spelen boekhoudkantoren handig op in. Zij regelen de boekhouding en alle verplichtingen die een ondernemer heeft, tegen een vast maandtarief. Het voordeel voor de ondernemer is dat hij of zij deze vervelende taken niet meer zelf hoeft te doen en zich helemaal kan richten op de onderneming. Bovendien weet een boekhouder bij een administratiekantoor, bijvoorbeeld in Utrecht, veel beter welke belastingvoordelen er te halen zijn voor een ondernemer. Het kan dus nog wel eens geld schelen of zelfs opleveren, als u een boekhouder inschakelt. Stel, u heeft besloten een administratiekantoor in Utrecht en omgeving in te schakelen. Welke kiest u dan? Een van de opties die u dan heeft is uzelf aan te melden bij administratiekantoor Boekjewinst in Utrecht. Zij regelen al voor 69 euro per maand uw boekhouding, met alles erop en eraan. Via https://www.boekjewinst.nl/ kunt u meer lezen over dit administratiekantoor in Utrecht.

Administratiekantoor in Utrecht vinden

Er zijn veel ondernemingen die zich profileren als administratiekantoor in Utrecht. Hoe weet u nu waar u moet zijn? Een goed administratiekantoor kan u passend advies geven en heeft meerwaarde voor u als klant. U kunt via een administratiekantoor uw administratie uitbesteden en ingewikkelde procedures voor u laten uitzoeken. U besteedt als het ware de vervelende klussen uit. Als u als ondernemer of zzp’er een hoog uurtarief vraagt kan het al snel lonend zijn om een administratiekantoor, bijvoorbeeld in Utrecht, in te schakelen. De uren die u anders besteedt aan uw administratie zijn dure uren. Deze kunt u beter inzetten om klussen uit te voeren voor een klant. Omgerekend kost administratiekantoor Boekjewinst in Utrecht minder dan twintig euro per week. Hiervoor hoeft u bijna niets meer zelf te doen. Alles wordt voor u geregeld, en u krijgt automatisch bericht van het kantoor en van de Belastingdienst als er een maand- of kwartaalaangifte is geweest. U hoeft dan alleen nog zelf een bedrag over te maken.

Waar moet u op letten bij uw boekhouding?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als u uw boekhouding zelf doet, of deze uitbesteedt. De Belastingdienst in Nederland vraagt van alle ondernemers een aantal zaken. Het is bijvoorbeeld verplicht uw administratie tot zeven jaar na dato te bewaren. Zo kan de Belastingdienst altijd komen controleren of uw boekhouding klopt. Is dit niet het geval? Dan moet u een boete betalen. Deze kan oplopen tot duizenden euro’s. Daarnaast moet u bijvoorbeeld:

  • Maand- of kwartaalaangifte doen
  • Bonnetjes bewaren
  • BTW rekenen over uw diensten of producten
  • BTW afdragen aan de overheid
  • Jaaropgave doen van uw inkomsten

Als u bovenstaande zaken te ingewikkeld vindt, of u zich hier niet mee bezig wilt houden, kunt u gebruik maken van een van de vele administratiekantoren in Nederland, bijvoorbeeld administratiekantoor Boekjewinst in Utrecht. Dit administratiekantoor in Utrecht heeft ervaring met diverse branches en ondernemingen van groot tot klein. Het is mogelijk passend advies te geven over uw financiële situatie en uw boekhouding. Daarnaast minimaliseert u met een boekhouder de kans dat u een boete krijgt omdat uw administratie niet klopt. Meld u gratis aan voor een eerste kennismaking, via boekjewinst.nl. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Daarna betaalt u een vast bedrag per maand. Zo is het duidelijk voor u hoeveel u kwijt bent aan uw administratiekantoor in Utrecht. In ruil daarvoor wordt u ontzorgd op het gebied van uw belastingaangifte, en denkt onze boekhouder met u mee. Zo haalt u het meeste uit uw onderneming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn