Canvas tassen bedrukken voor mijn bedrijf

Ik heb al tien jaar een winkel in keukenartikelen in het centrum van een leuke stad. Ik vind het erg leuk om te doen en heb veel leuke medewerkers in dienst. We zijn veel bezig met de promotie van de winkel om nieuwe klanten te trekken en om bestaande klanten terug te laten komen. Dit doen we met elke week leuke acties en displays in de winkelpui. In de omgeving laten we folders bezorgen waarin de bewoners de acties kunnen zien. Ik heb ook een webwinkel ernaast, maar de verkopen in de winkel zijn veel beter. Op prijs is het moeilijk concurreren voor ons, maar wij hebben veel leuke artikelen in de winkel en geven veel advies aan de klanten. Veel klanten vinden het gezellig in de winkel en komen daarom vaak terug. Dit jaar was ons tienjarig bestaan en dat wilden we op een speciale manier vieren. We wilden graag een actie bedenken voor onze klanten, maar hadden moeite om iets leuks te verzinnen. We wilden natuurlijk iets anders dan normaal doen. Een van de medewerkers kwam met het idee om canvas tassen te bedrukken met ons logo en die gratis weg te geven bij een aankoop. Dit vonden wij allemaal een erg leuk idee en ik ging uitzoeken waar en hoe we canvas tassen bedrukken konden laten.        

Canvas tassen bedrukken bij greengiving.nl

Online zocht ik naar bedrijven die konden helpen met de canvas tassen bedrukken. Ik vond verschillende bedrijven die hiermee konden helpen, maar vond het lastig om te kiezen. Ik vroeg deze bedrijven naar een prijs voor canvas tassen bedrukken, de minimale aantallen die ik moest bestellen en de levertijd. Ik zag dat er een groot verschil zat tussen de bedrijven, sommige konden alleen leveren bij zeer grote bestellingen, of het leveren zou erg lang duren. Er was een bedrijf dat er voor mij meteen uitsprong voor de canvas tassen bedrukken en dat was greengiving.nl. Met de aantallen die ik in gedachten had, krijgen wij een zeer goede prijs en de levertijd van een week vond ik geen probleem. Stel dat de actie een groot succes zou worden, dan kon ik gemakkelijk extra bestellen. Ik stuurde het logo van mijn winkel naar ze op en ontving een paar dagen later een proefdruk. Deze proefdruk zag er erg netjes uit en de medewerkers vonden de tas erg leuk. Ik besloot om met dit bedrijf door te gaan om de canvas tassen te bedrukken.

Een groot succes

Een week later kregen we de canvas tassen binnen en we waren erg blij met het resultaat. We hadden in een folder laten zetten dat klanten ze gratis meekregen bij een bestelling van vijfentwintig euro en veel klanten kwamen speciaal hiervoor langs. De actie was een groot succes en ik moest extra canvas tassen laten bedrukken. De volgende levering kwam gelukkig snel binnen, waardoor we klanten altijd een tas konden meegeven. Het voordeel van de actie was dat veel klanten nu gratis reclame voor mijn winkel maken. Ik zie de tassen vaak in de stad en andere mensen kunnen dit ook zien. We hebben nu nog een klein aantal tassen. Ik denk dat ik over een paar jaar weer deze actie ga houden. Klanten waren er blij mee, ik heb gratis reclame en we verkochten veel meer artikelen. Greengiving.nl is een goede keuze voor canvas tassen bedrukken

  • Ze hebben een korte levertijd
  • De tassen zien er erg mooi uit
  • Je hebt keuze uit veel verschillende modellen
  • Meerdere kleuren zijn ook mogelijk
  • De tassen zijn erg voordelig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn