Carriere motion appliance

De carriere motion appliance is een nieuwe manier om overbeten te behandelen. Het gaat hier om de behandelingen van de Klasse II en Klasse III types en deze terug te zetten naar een Klasse I. Er vinden steeds meer uitvindingen plaats op orthodontiegebied om een gebit recht te zetten. Mogelijk biedt dit voor steeds meer mensen oplossingen voor hun storende overbeet. Dit kan namelijk voor veel problemen zorgen en daarom willen veel tandartsen en orthodontisten dit behandelen voor hun patiënten. Er kunnen alleen zoveel afwijkingen bestaan, dat niet iedere behandeling aansluit bij de behoefte van de patiënt. Met de carriere motion appliance is weer een nieuwe behandeling ontwikkeld, die weer verbeterde resultaten met zich mee brengt. Het bedrijf Ortho Company is gespecialiseerd in de ontwikkeling van orthodontie materialen en behandelingen. Het bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen die gezamenlijk zoeken naar oplossingen om patiënten een mooier gebit te geven. Via de website ortho-company.nl kunnen orthodontie- en tandartspraktijken informatie vinden over alle huidige producten, de webshop en de werkzaamheden van Ortho Company. Een van de aangeboden technieken is de carriere motion appliance die veel mensen met een ongelukkig gebit meer comfort gaat geven. Hoewel een patiënt wellicht heeft geleerd te leven met een overbeet, zal het een opluchting zijn als dit verholpen kan worden.

De werking van de carriere motion appliance

Met de carriere motion appliance zijn we weer een stap verder in de behandeling van een overbeet. Het is efficiënter en comfortabeler dan de techniek die tot nu toe gebruikt werd. Dit zorgt ervoor dat de drempel voor patiënten ook veel lager is om eindelijk de overbeet eens aan te pakken. Zeker omdat het minder tijd kost om de overbeet te verhelpen. Zo hoeft de patiënt ook niet lang in de behandelstoel te liggen. Dankzij de carriere motion appliance wordt de malokklusie aan het begin van de behandeling al naar een Klasse I gezet, waardoor de rest van de behandeling veel eenvoudiger is om uit te voeren. Andere voordelen die de carriere motion appliance met zich meebrengen zijn:

  • De anatomische vorm, waardoor deze minder belastend is en makkelijk is om schoon te maken.
  • Het heeft een efficiënte werking met een excellent resultaat.
  • Mogelijk de behandeling te personaliseren met leuke kleuren.

Het is fijn dat er steeds meer ontwikkeld wordt op het gebied van tandheelkunde en orthodontie. Er bestaan allerlei methoden zoals de carrier motion appliance die behandelingen efficiënter maken en waarbij ook rekening is gehouden met het gemak voor de patiënt.

De gezamenlijke expertise

De expertises van de Ortho Company vullen elkaar goed aan. Allemaal vinden ze vanuit hun eigen oogpunt weer vernieuwingen binnen de orthodontiebehandelingen. Zo is Ortho Supplies druk met het innoveren van orthodontisch techniekwerk. Hier vallen ook de apparaten onder en zorgen zij ervoor dat behandelplannen hierop aansluiten. Orthodontiespecialisten komen samen op het Ortho Forum om kennis en ervaringen te delen. De Ortho Academy is een mooie manier om alle experts samen te brengen en hun kennis te delen. Specialisten kopen artikelen in via Ortho Supplies, de webshop die te vinden is via de website ortho-supplies.nl. Het is een weg die ook voor de carriere motion appliance is doorlopen. Ontwikkeld via het Ortho Lab, gedeeld via het Ortho Forum en de Ortho Academy. Heeft u als specialist vragen over de behandeling met de carriere motion appliance of heeft u juist een waardevolle ervaring daarmee? Dit is allemaal te delen via de Ortho Company. Door open te staan voor de ervaring en kennis van anderen, blijven zij de betrouwbare partner en leverancier van vernieuwende technieken die gebitsproblemen kunnen verhelpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn