Cd drukken

Datamaxbenelux - Cd drukkenWilt u graag een cd drukken? Dan hopen we dat u voor het cd drukken eens op onze website, datamaxbenelux.nl, komt kijken. We doen niets liever dan uw cd drukken en zijn dan ook van alle markten thuis op het gebied van het cd drukken. Zeker als u het echt wilt uitbrengen en het wilt verschepen naar particulieren die het online via uw website hebben gekocht, u het bij platenwinkels wilt aanbieden en ga zo maar door. Dan is het cd drukken noodzakelijk en we kunnen het ons goed voorstellen dat u met uw beginnende band, of als u soloartiest bent, in uw eentje, u geen tijd en geld in dit cd drukken wilt investeren in de zin dat u deze taak zelf opneemt. Dat is erg veel werk en u hebt er vele drukperzen voor nodig als u dit een beetje wilt laten opschieten. Wellicht kunt u wel zelf de hoesjes ontwerpen maar als u ook daar hulp bij nodig hebt dan stuurt u uw ideeën, wensen, foto’s die u er op wilt hebben en de tekst zoals de lyrics maar door en dan maken we ook daar iets moois van. Zo kunt u dit allemaal in een klap door ons laten regelen en zult u dus niet enkel uw cd laten drukken maar hebt u totaal eindproduct nadat wij er met onze handen aan hebben gezeten. Ziet u dit dan ook wel zitten? Dan moet u toch echt even verder lezen want u zult het niet zo snel zo goedkoop elders gaan vinden. Uw cd drukken bij ons houdt wel in dat we dit pas doen vanaf een minimumaantal. Anders kan het simpelweg niet uit en wegen ook onze onkosten niet op tegen de baten. Daarom kunt u enkel uw cd laten drukken vanaf 300 stuks. Dat is dan ook helemaal niet zo veel natuurlijk en we begrijpen dat u wellicht al sowieso een veel groter getal in gedachten hebt. Maar hiermee laten we wel zien dat we niet de kleinste firma zijn en ons werk serieus nemen.

Uw cd drukken

U kunt dus 300 cd’s laten maken door ons maar met hetzelfde gemak gaan we uw cd drukken en hebt u er opeens 300.000. Het is geheel aan u. Dat betekent dus ook dat populaire bands en artiesten met een gerust hart bij ons kunnen aankloppen en bij ons in het cd drukken kunnen investeren. En we mogen ook vol trots meedelen dat ze dit dan ook zeker gedaan hebben in het verleden. Het medium “cd” is weer in zwang. Mensen willen toch erg graag een fysieke kopie van hun favoriete muziek in huis hebben liggen. Het downloaden is allemaal leuk en aardig maar een mp3’tje meer of minder op uw pc hebben staan is toch een beetje saai en veel burgers erkennen dit probleem. Mensen houden er nu eenmaal van om zoiets ook echt in hun handen te kunnen houden. En dat is alleen maar goed nieuws voor platenverkopers en ook voor u als artiest. Want de verkoop van cd’s en elpees zal u meer opbrengen dan de verkoop van een mp3. En laten we wel wezen, wie koopt er mp3’s? Natuurlijk zijn er zeker mensen die dit doen maar we weten ook dondersgoed dat het illegaal downloaden in de wereld schering en inslag is. Het is dus zeker goed nieuws dat ook dit steeds harder wordt aangepakt en moeilijker wordt gemaakt. Ga dus uw cd drukken, u zult zien dat u hier veel winst door gaat maken. Op wat voor manier u dit dan ook aan de man wilt brengen, het staat als een paal boven water dat dit absoluut weer terug gaat komen. Wilt u trouwens niet een cd drukken maar een dvd, dan kan dat ook via ons bedrijf. We zijn trouwens niet alleen in dit soort media geïnteresseerd. Ook kunnen we namelijk diverse relatiegeschenken voor bedrijven op maat maken in de zin dat u ze kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw slagzin, logo, adres of contactgegevens. Leuk om weg te geven op een jaarbeurs, in kerstpakketten en aan zakenrelaties. Iedereen kan immers wel een bedrukte pen gebruiken. Dan is het handige sluikreclame als er iets op staat over uw bedrijf. Ook als muzikant kan het zeker geen kwaad om merchandise te hebben.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Treedt u veel op of is dit het plan? Dan hebt u na uw optreden bij veel theaters de kans om merchandise te verkopen. Kom dan ook bij ons als u hierin wilt investeren. Zo kunt u hier niet alleen uw cd laten drukken en zo verkopen, ook kunt u onder andere aan de volgende artikelen komen:

  • Naast het cd drukken kunt u ook uw show laten opnemen en op dvd laten zetten
  • Bandshirts zijn tevens erg populair. Laat u die door ons ontwerpen en printen
  • Maar ook pennen, kopjes, buttons tot aan usbsticks, bij ons kan het allemaal

Wilt u dus uw cd drukken maar kunt u dit niet in uw private omgeving regelen? Besteedt dit cd drukken dan aan ons uit want wij weten wel hoe we dit moeten regelen zodat u hier al snel de vruchten van kunt gaan plukken. Vraagt u gerust even een offerte aan, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een eerste prijsindicatie en staat het u vrij om dit af te wijzen dan wel met ons akkoord te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn