Cursus time management gezocht? Volg deze meest gewilde cursus bij Tijdwinst.com!

Bent u opzoek naar een goede en professionele cursus time management? Door heel Nederland geven wij van Tijdwinst.com efficiënte en daadkrachtige cursussen. Tijdens de time management cursus leert u om te gaan met zaken als tijdsgebrek, prioriteiten stellen en onderbrekingen op de werkvloer. Deze training duurt enkel één dag, waarnaar u weer meer grip krijgt op uw eigen werkproces. Bekijk onze website voor meer informatie over onze cursus time management en volg net als duizenden andere professionals deze meest gewilde 1-daagse cursus time management bij u in de buurt!

Cursus time management

Veel mensen kiezen voor een cursus time management als zij al een lange tijd teveel druk ervaren en onvoldoende tijd hebben om te doen wat er dagelijks dient te gebeuren op het werk. Mailboxen raken onder andere overvol en het lukt niet om dit te doorbreken. Elke dag weer uw uiterste best doen om de achterstand te beperken, gaat vrij moeizaam vanwege alle onderbrekingen van klanten en collega’s. Daarbij vindt u het misschien lastig om uw grenzen te stellen en kenbaar te maken. U wilt ten slotte laten zien dat u het goed kunt, maar daarin zijn echter momenten dat u grenzen moet stellen. Anders stapelt het werk zich alleen maar op. Als dat gebeurt, hoe stelt u dan de juiste prioriteiten? Er zijn vaak veel kleine taken die tussendoor komen, waardoor het moeilijk is om focus te houden op de grote en veelal belangrijke lopende zaken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is uw to-do list eindeloos en uw agenda overvol met vergaderingen en afspraken. Als wij onszelf dan gaan afvragen of het werk nog wel ‘goed te doen’ is of ‘worden wij gelukkig van ons werk’ dan doen veel mensen liever het boek dicht. Kortom, tijd om er wat aan te gaan doen! Volg onze cursus time management in heel Nederland en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw werk!

Wat biedt een cursus time management van Tijdwinst.com?

Een time management cursus hoeft niet dagen te duren of saai te zijn. Wij van Tijdwinst hebben dé meest favoriete time management cursus ontwikkeld speciaal voor professionals. Op een betrokken en informele wijze leren wij u hoe u weer grip krijgt op uw agenda, to-do list en andere arbeidsgerelateerde zaken. Onze cursus time management biedt u het volgende:

  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werk
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen en voet bij stuk houden
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk
  • Rust – met een fijn gevoel naar huis gaan
  • Stress-vrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere zaken
  • Tijdwinst – efficiënter leren werken, zodat u tijd kunt besparen

Kortom wij leren u alle belangrijke aspecten rondom optimaal kunnen werken. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving. Duidelijkheid, begripvol en eerlijk zijn, blijken telkens weer belangrijke aspecten van het proces. Bekijk onze agenda met alle cursussen bij u in de regio. Op onze website vindt u al onze locaties voor het volgen van een cursus time management: timemanagement.net Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder. Het is nu tijd voor uzelf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn