Dankzij Epdm rubber hebt u een goed beschermd dak

Als u op zoek bent naar een dakbedekkingsmateriaal voor platte daken of hellende daken waarbij de voorkeur niet zo zeer naar dakpannen uitgaat, dan biedt Epdm rubber de oplossing. In Europa en dus ook in Nederland wordt Epdm rubber tegenwoordig misschien nog wel het meeste gebruikt als dakbedekkingsmateriaal. Aannemers zweren erbij en ook u als doe-het-zelver zult snel merken dat Epdm rubber vele voordelen biedt ten opzichte van oudere materialen om uw dak mee te bedekken en te isoleren. Vroeger gebruikte men zelf dik teer zoals men dat op het asfalt legde, tegenwoordig gebruikt men aldus voornamelijk een synthetisch rubber. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u al tijden op zoek bent naar het meest geschikte materiaal? Kijk in dat geval snel even op onze website, epdmxl.nl. Want niet alleen kunt u bij ons Epdm rubber kopen, we leggen u graag alles over dit materiaal uit waaronder de beste manieren om het aan te leggen. Wilt u graag op maat van de rol bestellen? Neem dan persoonlijk contact met ons op. We doen er namelijk beslist niet moeilijk over om op maat te snijden zodat u na ontvangst in principe direct het dak op kunt. En het kan sowieso geen kwaad om onze experts te contacteren want we weten alles over dit materiaal en kunnen in detail advies geven over de overige accessoires die u nodig hebt, over het egaliseren van de ondergrond en welke lijmen en kits u het beste kunt gebruiken. Klim daarin in de pen of bel ons eens tijdens kantooruren geheel vrijblijvend op.

We bieden u naast Epdm rubber diverse accessoires

U hebt aldus naast Epdm rubber nog andere accessoires nodig. Er moet immers kit en lijm gebruikt worden. Het bijzondere aan Europese Epdm rubber als u dat vergelijkt met de Amerikaanse variant is het feit dat er geen talk wordt gebruikt. Daarom hoeft u het slechts enkelzijdig te lijmen en daarmee bespaart u tijd en kosten. Natuurlijk moet u voor de afwerking zoals hoesjes wel dubbelzijdig lijmen. Waarom kunt u dan ook nog kit kopen in onze webwinkel? Omdat u met de kit de Epdm afvoeren, ontluchtingen en daktrimmen kunt bevestigen en tevens direct waterdicht kunt maken. Want er mag nooit water tussen de laag folie en uw dak komen want dan kan er schimmel ontstaan. Op welke ondergronden kunt u Epdm rubber zoal gebruiken? We hebben een korte opsomming voor u gemaakt:

  • Bitumen dakbedekking,
  • hout,
  • steen,
  • beton,
  • zink,
  • lood
  • en speciale PIR isolatieplaten,

Kortom: er is vrijwel geen plat dak denkbaar dat u niet kunt voorzien van Epdm rubber. Dat maakt dit materiaal niet alleen erg flexibel maar ook nog eens erg multifunctioneel. U hebt wellicht geen idee hoeveel materiaal en lijm u nodig hebt. Geef daarom de maten aan ons door, we helpen u graag. U hoeft al dit materiaal overigens niet los van elkaar te bestellen. Want we bieden ook erg handige pakketten aan met alles erop en eraan.

Geef ons gerust een beoordeling

Hopelijk bent u tevreden over onze besteldienst, onze service en vooral over onze Epdm rubber. We hopen dat u daarom de tijd hebt of de tijd wilt nemen om even een korte recensie te schrijven over uw ervaring met ons bedrijf en onze producten. Wilt u liever enkel een rating geven? Dan stellen we dat ook zeker zeer op prijs. Op dit moment hebben we maar liefst een 9,1 op basis van meer dan 200 beoordelingen en daar zijn we uiteraard erg trots op. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn