De administratie regel je natuurlijk via een boekhouder in Utrecht

Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf en worden ZZP’er. Lang niet iedereen die als ZZP’er voor zichzelf aan de slag gaat, is ook een expert op het gebied van administratie en boekhouding. Dit geldt overigens niet alleen voor ZZP’ers. Ook eigenaren van BV’s of eenmanszaken zijn lang niet allemaal even handig met de boekhouding. Het is dan ook niet gek dat veel mensen ervoor kiezen om de boekhouding uit te besteden. Als ZZP’er heb je misschien het idee dat je alles beter zelf kunt doen, want op die manier kun je immers veel kosten besparen. Vooral beginnende ZZP’ers hebben vaak nog niet veel geld en kunnen daardoor niet van alles uitbesteden. Maar het is belangrijk om te beseffen dat de boekhoudkantoren van tegenwoordig vaak ook gericht zijn op de kleinere ondernemingen. Daarnaast is het zo dat je vaak veel geld kunt besparen als je een professionele boekhouder inhuurt. Deze weet immers slim met geld om te gaan en kan je voorzien van fiscaal advies. Zoals gezegd zijn veel ZZP’ers leken als het op financiële zaken aankomt. Als leek is het echter juist heel verstandig om een boekhouder om hulp te vragen. Dus als je in Utrecht woont of in de omgeving van Utrecht, dan kun je een boekhouder in Utrecht inschakelen. Op de website boekjewinst.nl kun je meer informatie lezen over een boekhouder in Utrecht. Het is als ZZP’er belangrijk dat je in zee gaat met een boekhouder in Utrecht die zich ook bezighoudt met kleine ondernemingen en ZZP’ers. Sommige boekouders werken immers alleen voor hele grote kantoren en daar heb je als ZZP’er natuurlijk niet zoveel aan. Daarom kun je het beste een kijkje nemen op de boekjewinst.nl. Dit administratiekantoor is er namelijk zowel voor BV’s als kleine ondernemingen en ZZP’ers. Hier kun je dus goed terecht als je een boekhouder in Utrecht nodig hebt. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je in eerste instantie de website bezoeken. Hier vind je in grote lijnen uitgelegd wat de boekhouder in Utrecht voor jou kan betekenen. Mocht je na dit eerste onderzoek nog meer willen weten, dan kun je uiteraard contact opnemen met de boekhouder in Utrecht. Verder kun je ook altijd even informeren wat de kosten zijn voor jouw specifieke onderneming. Deze kosten kunnen namelijk variëren en zijn afhankelijk van de specifieke diensten die de boekhouder verricht. Als je de gehele administratie uit handen wilt geven, dan zit daar een ander prijskaartje aan vast, dan wanneer je bijvoorbeeld enkel advies nodig hebt.

De diensten van de boekhouder in Utrecht

Je kunt dus voor verschillende zaken terecht bij de boekhouder in Utrecht. Hieronder vind je de 4 primaire diensten die door Administratiekantoor Boekjewinst.nl worden aangeboden:

  • Boekhouding
  • Salarisadministratie
  • Belastingaangifte
  • Fiscaal advies

Eén van de punten waar je een hoop geld kunt besparen is de belastingaangifte. Maar je moet dan wel even weten hoe het allemaal precies zit. Je hebt allemaal aftrekposten waar je gebruik van kunt maken. Een boekouder kan je dus heel goed helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Het kan dan ook heel goed zo zijn dat je geen 5000 euro aan belasting moet betalen, maar slechts 2000. Dat zijn natuurlijk zeer aantrekkelijke besparingen. Als je nieuwsgierig bent, dan kun je via de website een gratis intake gesprek aanvragen.

Een overzicht van de tarieven

Voor een algemeen overzicht van de tarieven kun je terecht op de website van Boek Je Winst. Mocht je als ZZP’er bijvoorbeeld interesse hebben voor alle diensten samen, dan betaal je per maand slechts 79 euro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn