De safari Kenia

avtours - Safari KeniaHebt u gekozen om naar Afrika te gaan dit jaar? Dat is een geweldig idee! Wat gaat dat een spannende reis worden. Gaat u met uw kinderen? Met uw partner? Of misschien wel met een hele groep? We hopen dat u eens op onze website kijkt als u van plan bent om een safari door Kenia te boeken. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van safari’s door oostelijk en zuidelijk Afrika. Een safari door Kenia voor u op maat snijden is ons werk en we hopen dan ook dat u eens contact met ons opneemt na het lezen van deze tekst. Kijkt u maar eens op avtours.nl. U zult waarschijnlijk uw ogen uitkijken want dit continent lijkt totaal niet op Europa. Nederland valt in het niet als u het afzet tegen een safari door Kenia. Natuurlijk zijn er velen die hier geen zin in hebben. Mensen willen misschien niet al te ver reizen en gaan daarom met een vliegtuig naar een heet land zoals Spanje, Italië of Turkije. Lekker goedkoop op het strand liggen en uw nachten doorbrengen in het wilde nachtleven of in uw luxe hotel. We veroordelen niemand, u hebt dat zeker verdiend na een jaar van hard werken. Maar u mist toch wel een echte vakantie-ervaring. Bent u een beetje nieuwsgierig en avontuurlijk aangelegd? Bent u geen strandligger? Hebt u de meeste steden, bossen en gebergtes die Europa te bieden heeft wel gezien en wilt u eens een echt andere landschap, klimaat, flora en fauna meemaken? Dan kiest u al snel voor een ander continent. Afrika is tegenwoordig relatief veilig en in vele landen is het toerisme in opkomst. Het is een belangrijke bron van inkomsten voor veel inwoners waaronder voor de mensen die in Kenia wonen. De traditionele Masai leeft zelfs op basis van wat toeristen hen schenken. Wilt u een echt oude cultuur in zijn volle glorie zien? Ongestoord door smartphones, internet en andere elektronica? En ook zonder auto’s en alles wat eigenlijk maar tot stand is gekomen na de industriële revolutie? Dan raden we het u aan om tijdens de safari door Kenia dit volk te ontmoeten. We nemen het zonder moeite op in uw programma tijdens uw safari door Kenia.

Kiest u voor safari Kenia als u een spannende reis wilt maken

Bent u al overtuigd dat het tijd is om Europa eens te verlaten? Dan weet u nu in ieder geval hoe u relatief goedkoop en met groot gemak een safari door Kenia kunt regelen. Natuurlijk is een safari door Kenia wat duurder dan een all-in last minute vakantie naar Alanya. Maar u ligt er niet tussen allemaal vervelende Nederlanders op een matig strand te verbranden. U zoekt eindelijk eens wat avontuur op. Maak wat van uw leven, onderzoek! U leeft ten slotte maar een keer. En als het u echt te veel geld kost, dan gaat u een jaartje niet of alleen naar de plaatselijke camping. Het lukt u vast wel om twee jaar voor een safari door Kenia geld op te sparen. Het is niet eens zo duur als u misschien denkt. Ook wij bieden u all-in reizen aan. Soms kunt u het vliegticket apart boeken, dan kunt u zelf een geschikt moment uitkiezen om te gaan. Maar stem dit wel af met uw safari door Kenia. De safari door Kenia kunt u helemaal zelf samenstellen als u dat zou willen. Zo kunt u kiezen voor een cruise over het Victoriameer, op safari en dan op zoek naar diverse dieren die u van een afstandje in het echt kunt bekijken en nog veel meer. Wilt u graag ook over de grens een kijkje nemen? Geen probleem. Zo kunt u van Nairobi naar Dodoma, de hoofdstad van Tanzania. Maar u kunt ook vertrekken vanuit:

  • Kigali, Rwanda.
  • Kampala, Uganda
  • Of een andere grote stad in Tanzania zoals Zanzibar of Dar es Salaam.

We passen graag het programma naar uw voorkeuren aan en houden daarbij rekening met het tempo waarin u wenst te reizen. Naast het feit dat u uw safari door Kenia uit diverse blokken kunt laten bestaan zijn er ook nog hele andere mogelijkheden! Naast deze zogenaamde reizen op maat kunt u ook kiezen voor een groepsreis waarbij het programma al vastligt. Of kies voor een individuele reis waarbij u zelf de keuze kunt maken uit een vast programma of losse onderdelen.

Boekt u snel, dan hebt u de beste plekken op de gewenste data!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het regelen van de beste safari door Kenia kunt u er wel vanuit gaan dat u met ons een uitstekende vakantie kunt regelen. Een safari door Kenia zal u nooit meer vergeten. Neem daarom snel een kijkje op de site, neem contact met ons op, vraag ons alles wat u maar wilt weten en leg uw reis vast. Vergeet u niet om vaccinaties te regelen. U wilt wel beschermd zijn tegen gele koorts, hepatitis A en buiktyfus. Ook is het verstandig om malariapillen in te nemen. Mocht u dan gestoken worden door malariamuggen tijdens uw safari door Kenia, dan kunt u niet deze zeer vervelende ziekte krijgen. Het voordeel van dergelijke vaccinaties is dat u ze pas na 5 jaar opnieuw moeten worden toegediend. U krijgt vast de smaak te pakken voor dit soort reizen en nu hebt u volgend jaar geen omkijken naar deze inentingen! Boek vandaag nog, we horen van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn