De voordelen van het online bestellen van mannen ondergoed

Waar ik vroeger naar de winkel ging om mijn boxers te kopen, blijf ik tegenwoordig thuis. Ik bestel mannen ondergoed namelijk gewoon vanaf mijn eigen bank. Dit doe ik via de website van Onderbroekenstore, een online winkel met ontzettend veel keuze aan mannen ondergoed. Ik heb namelijk een hekel aan winkelen. Al dat rondsjouwen, dat is niets voor mij. Vroeger kocht mijn vrouw dan nog wel eens een stapel mannen ondergoed voor me, maar sinds we gescheiden zijn moet ik toch echt zelf voor mijn kleren zorgen. Op een dag dacht ik, kan dat niet makkelijker? Bestaan er geen online winkels om mannen ondergoed te kopen? Ik ging op zoek en kwam terecht op de website van Onderbroekenstore. Hier kan je heel gemakkelijk ondergoed bestellen. Ze hebben een ruim assortiment aan allerlei soorten ondergoed. Deze komen in alle maten. Ikzelf ben vrij klein van postuur, maar heb via deze website altijd de juiste XS-onderbroeken kunnen vinden. Bovendien zijn er onderbroeken te vinden van de beste merken. Ik heb gemerkt dat het vaak wel loont om voor een net iets duurder merk te gaan. Deze onderbroeken zitten gewoon lekker en gaan langer mee dan goedkope, merkloze onderbroeken. Ook is er mannen ondergoed in allerlei uitvoeringen. Zo zijn er de klassieke elastische boxershorts, maar ook juist de wijdere boxers. Ook zijn er slips te vinden. Ik hou persoonlijk meer van de eerste soort, dus bestel die altijd, maar er is voor ieder wat wils. Behalve mannen ondergoed is er ook ondergoed voor vrouwen te vinden. Nu ik een nieuwe vriendin heb bestellen wij ons ondergoed daarom altijd samen. Omdat je maar één keer verzendkosten betaalt, scheelt dit nogal in de prijs. Vanaf een prijs van 29.95 euro is de verzending zelfs gratis, en met zijn tweeën halen we dat bedrag gemakkelijk. Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen op de website te vinden, die het online kopen nog eens voordeliger maken dan winkelen in de stad. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de winkel alleen online bestaat. Het heeft dan namelijk geen kosten aan de huur van een winkel. Voor mij maakt dat niks uit, ik doe niets liever dan gewoon vanaf mijn laptop bestellen.

Mijn ervaringen met mannen ondergoed bestellen bij Onderbroekenstore.nl

De eerste keer dat ik mannen ondergoed bestelde bij Onderbroekenstore.nl was na een mislukte middag winkelen in Groningen. Ik wilde eropuit om mannen ondergoed en andere kleding te scoren, maar eenmaal in Groningen aangekomen te zijn bleken de winkels gesloten wegens een lokale feestdag. Ik woon een aardig stukje rijden van Groningen af, dus vond dit best vervelend. Thuisgekomen bedacht ik dat mannen ondergoed, net als zoveel spullen tegenwoordig, misschien ook wel gewoon online te bestellen is. Ik ging dus op zoek naar een goede website en stuitte al snel op de website van Onderbroekenstore.nl. Dit vond ik een overzichtelijke site, waar ik gemakkelijk kon zoeken naar het type onderbroek dat mij altijd normaal gesproken bevalt. Er staat uitgebreide informatie over elk product, met goede foto’s. Zo kan je ondanks dat je niet naar een echte winkel hoeft toch een goed beeld krijgen van de onderbroeken. Bovendien las ik op de website dat je kan betalen met Afterpay, waardoor je pas hoeft te betalen zodra je de onderbroeken ontvangen hebt. Op deze manier heb je toch nog de mogelijkheid om te kijken of de producten er echt zo uitzien als op de website. Ik besloot dit te doen en een lading mannen ondergoed te kopen, zodat ik hier voor lange tijd vanaf zou zijn. Sinds die keer koop ik altijd op deze manier mijn mannen onderbroeken online bij Onderbroekenstore.nl.

Hoe het bestellen in zijn werk gaat

Nadat je het assortiment bekeken en de gewenste onderbroeken gekozen hebt kan je gemakkelijk overgaan tot het bestellen. Dit doe je door de producten in het zogenaamde winkelmandje te doen. Als je alle producten hebt geselecteerd kan je overgaan tot het betalen. Dit kan op veel manieren. Ikzelf gebruik altijd Afterpay, omdat ik dan pas hoef te betalen nadat ik de onderbroeken heb gezien. Je kan echter ook betalen met iDEAL, wat gewoon via je eigen bank gaat. Verder kan je met je creditcard en met PayPal betalen. De levering van de producten is snel: binnen 1-3 dagen heb je de onderbroeken al in huis, afhankelijk van of de producten op voorraad zijn. Meestal worden mijn spullen al na 1 dag geleverd. Als je wil weten hoe lang het precies duurt kan je de status van je bestelling gewoon volgen via de website. Ik heb één keer gehad dat ik mannen ondergoed wilde retourneren. Toen heb ik namelijk per ongeluk alleen maar roze onderbroeken besteld. Ik kon gelukkig de producten retourneren, want dit kan binnen 30 dagen. Vervolgens heb ik de onderbroeken van de goede kleur opnieuw bestellen: zwart. Ik heb toen gebeld met Onderbroekenstore.nl, om te vragen hoe dit in zijn werk ging. Ik kreeg een aardige medewerkster aan de lijn die me goed heeft geholpen. Al met al ben ik erg tevreden over de service van Onderbroekenstore.nl. Ook mijn vriendin vindt het tegenwoordig een fijne manier om ondergoed te kopen. Van ondergoed weet je namelijk toch wel zeker dat het goed zit: in de winkel ga je het ook niet passen. In plaats van rondsjouwen in een winkelcentrum kan je dus gewoon in je eigen tijd op zoek gaan naar mannen ondergoed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn