Deze spuiterij in Noordwijkerhout levert vakwerk!

Toen ik een aantal jaar geleden met pensioen ben gegaan, ben ik eens even gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn oude hobby weer op te pakken. Toen ik vroeger nog op het platteland woonde, heb ik namelijk heel veel aan auto’s gesleuteld en dat wilde ik nu weer graag een keer gaan doen. Ik moest daarom op zoek gaan naar een mooie bolide en deze heb ik ergens in een klein dorpje in Frankrijk weten te vinden. Het was een hels karwei om deze wagen naar Nederland te vervoeren want het ding wilde absoluut niet meer rollen. Vandaar dat wij het ding met een grote truck naar Nederland hebben gebracht en momenteel staat hij bij mij in de loods en heb ik er al een paar jaar aan gesleuteld. Laatst was het dan eindelijk zover dat ik hem naar de spuiter kon brengen en op dat moment heb ik heel lang gewacht. Ik moest daarom een goed bedrijf vinden dat deze klus voor mij kon klaren. Ik ben daarom maar even op het internet gaan kijken of er misschien ook een spuiterij in Noordwijkerhout te vinden was. Dit is namelijk waar ik woon en het leek mij goed om een spuiterij in Noordwijkerhout in de arm te nemen zodat ik er misschien zelf ook bij mocht zijn wanneer het ding gespoten werd. Ik ben daarom maar eens even op het internet op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor het vinden van een spuiterij in Noordwijkerhout. Dit leverde mij een heel interessant resultaat op. Ik kwam namelijk terecht op de site van Spijterij-Noordwijk.nl. Deze site kende ik niet en ook het bedrijf zelf was mij geheel onbekend. Vandaar dat ik met heel veel interesse eens even heb bekeken wat ik allemaal hier kon vinden en dat was niet mals. Ik las dat deze mensen heel erg goed werk afleveren en vandaar dat het voor mij ook niet een moeilijke beslissing was om met deze mensen in zee te gaan. Ik ben daarom maar eens even naar de contactpagina van dit bedrijf gegaan en heb vervolgens even met deze spuiterij in Noordwijkerhout gebeld.

Ik ben zeer tevreden over deze spuiterij in Noordwijkerhout

Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf heb weten te vinden en ik kan iedereen aanraden om een keer te kijken wat deze spuiterij in Noordwijkerhout allemaal voor u kan doen. Toen ik vroeg of ik het spuiten zelf mocht zien, was dat geen enkel probleem. Dat vond ik heel erg prettig om te merken en ik was zeer onder de indruk van de werkwijze van deze spuiterij in Noordwijkerhout. Deze mensen weten heel goed wat ze aan het doen zijn en dat is heel erg fijn om te zien. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik deze spuiterij in Noordwijkerhout in de arm heb weten te nemen. Toen ik het eindresultaat zag, sprongen de tranen mij in de ogen en ik ben heel erg dankbaar dat deze spuiterij in Noordwijkerhout mij zo goed heeft weten te helpen. Ik raad daarom iedereen aan om een keer op de site van Spijterij-Noordwijk.nl te komen kijken.

Ik ben erg blij met het resultaat

Het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen van mijn eindresultaat want dit is werkelijk prachtig geworden. Ik ben heel blij dat ik deze mensen heb ingeschakeld om mijn auto te spuiten. Kortom:

  • ik ben heel erg blij met het geleverde resultaat
  • ik raad iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan
  • ik kreeg vakwerk voor een uitstekende prijs
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn