Duurzaam kunstgras van de beste kwaliteit

Vario-kunstgras.nl - KunstgrasEen mooie groene grasmat is op vele locaties een prachtige toevoeging aan de leefomgeving. Helaas is niet altijd mogelijk om echt gras te gebruiken omdat dit te veel onderhoud nodig heeft of omdat er geen goede voedingsbodem is. Kunstgras is in veel gevallen een perfecte oplossing. Er is toch een groene ondergrond, maar er is geen onderhoud nodig en in het geval van bijvoorbeeld een speelplaats loopt men niet het gevaar dat de grasmat vertrapt raakt en er lelijk uit gaat zien. Voor de beste kunstgras oplossingen kunt u terecht bij Vario Kunstgras. Wij zijn als geen ander gespecialiseerd in het advies, grondwerk, aanleg en nazorg van kunstgras. Er zijn vele mogelijkheden met dit product, niet alleen voor bedrijven en verenigingen maar ook zeker voor particulieren en overheden. Wij maken onderscheid in het gebruik van kunstgras op vier manieren. De eerste daarvan betreft het gebruik van kunstgras in een tuin. Ook als u weinig ruimte heeft of bijvoorbeeld een dakterras van een groene laag wilt voorzien kunt u bij ons terecht voor de beste materialen. Ideaal omdat er weinig tot geen onderhoud nodig is en het veldje er het hele jaar door prachtig groen uitziet. Daarnaast is ‘play’ één van de mogelijke gebruiken van onze producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelheuvels of als ondergrond bij speelelementen. Het is veiliger dan tegels en ziet er bovendien een stuk mooier uit. Daarnaast is het handig dat het kunstgras bestand is tegen veel spelende kinderen, als het nat is komt er geen modderboel en ook in de winter is het mooi groen. De derde mogelijke applicatie is sport. Een groot voordeel van het gebruik van kunstgras op sportvelden is dat wedstrijden, ongeacht de weersomstandigheden, gespeeld kunnen worden. Daarnaast is er veel minder snel schade en daardoor zijn de onderhoudskosten ten opzichte van normaal gras vele malen lager. Het is handig te gebruiken als bijvoorbeeld voetbalveld of hockeyveld. De laatste mogelijkheid is ‘landscaping’. Hiermee bedoelen wij het gebruik van kunstgras in bijvoorbeeld de openbare ruimte en algehele leefomgeving. Ook hier speelt mee dat het gras het hele jaar groen blijft en bijvoorbeeld niet hoeft worden gemaaid. Daarnaast is ook de applicatie van het materiaal op groene daken ideaal.

Persoonlijk advies over kunstgras en uitstekende service

Naast de kwaliteit van de door ons aangeboden producten is het voor ons ook zeer belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor een scherpe prijs en met een duurzaam oogmerk kunstgras aan u kan leveren of aan kan leggen. Wij staan u graag te woord om te horen wat u wensen zijn en u kunnen u aan de hand daarvan een advies op maat geven. Uiteraard krijgt u dan van ons een offerte zodat u een raming heeft van de kosten van het kunstgras. Wij kunnen daarin ook een ontwerp voor u maken indien u hier behoefte aan heeft. Op die manier weet u van tevoren uitstekend waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen besluit maken zonder later voor verrassingen te komen te staan. Daarnaast verzorgen wij ook graag het grondwerk voor u. Het is zeer belangrijk om de ondergrond waarop het kunstgras komt te liggen goed in orde te hebben. Ons team kan dit voor u verzorgen zodat u er zeker van bent dat het kunstgras er goed in komt te liggen. Er zijn verschillende mogelijke ondergronden en soorten demping, voor bijvoorbeeld sportvelden, en wij weten als geen ander hoe we dit goed en nauwkeurig aan kunnen leggen. Uiteraard verzorgen wij ook dat de grasmat er perfect in komt te liggen. U kunt voor een overzicht van vorige kunstgras projecten kijken op onze website. Daarnaast werken wij volgens de volgende kernelementen:

  • Passie
  • Veiligheid
  • Transparantie
  • Innovatie
  • Betrokkenheid
  • Duurzaamheid

Deze kernwaarden hebben wij hoog in het vaandel staan en wij zullen er alles aan doen om volgens deze richtlijnen te werken en om te gaan met u als klant.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Omdat wij het klimaat en het milieu in het algemeen zeer belangrijk vinden doen wij er veel aan om ons bedrijf duurzaam te laten werken. Uiteraard is het onoverkomelijk om bij te dragen aan schadelijke klimaateffecten als bedrijf, maar wij doen er alles aan om dit zo laag mogelijk te houden en waar mogelijk de schadelijk effecten zelf te herstellen. U kunt daarom met een gerust hart kiezen voor ons als duurzaamheid u nader aan het hart ligt. Op onze website kunt u vinden wat wij allemaal doen om milieuvervuiling te voorkomen en hoe wij ons bedrijf zo klimaatneutraal laten draaien. Het kunstgras wat wij aanleggen draagt uiteraard bij aan een groenere uitstraling van veel terreinen en plekken, niet voor niks is onze slogan daarom ‘masters in green’. Wij hopen dat de groene uitstraling van onze producten mensen doet beseffen dat natuur prachtig is en dat we er zuinig op moeten zijn. Als u voor uzelf of voor uw bedrijf of vereniging op zoek bent naar de best mogelijke partner voor het aanleggen van kunstgrasvelden dan kunt u met een gerust hart kiezen voor ons bedrijf. Wij zullen transparant en eerlijk tegenover u handelen en wij bieden scherpe prijzen voor producten van de hoogste kwaliteit. Kies voor altijd groen blijvend kunstgras en neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn