Een advocaat in Rijssen nodig?

In dit artikel zullen we je alles vertellen over de advocaat in Rijssen. Daarnaast zal de advocatuur uitgebreid aan de orde komen, want het is een erg interessant vak. Als jij een advocaat in Rijssen nodig hebt ben jij hier aan het juiste adres. Open je de website van vanderheladvocaten.nl en lees jij ook mee over de advocaat in Rijssen?

De advocaat in Rijssen: waarom kiezen voor van der Hel advocaten? 

Als jij voor persoonlijk en juridisch wilt kiezen, kies jij voor van der Hel advocaten. Zij blijft voor u beschikbaar zoals u dat gewend bent  – dat staat ook vermeld op de website. Het is vanwege corona onvermijdelijk dat ook zij maatregelen hebben moeten toepassen. Zij zijn dus genoodzaakt om voorlopig de gratis spreekuren die middels inloop plaatsvinden te moeten aflasten. Zodra deze er wel weer zijn, kun je dat teruglezen op de website. Waar zij voor staan? Dat is onder meer voor het volgende.
  • Ervaring
  • Laagdrempelig 
  • Degelijk
  • Bedrijfsadvies
  • Aandacht
Van der Hel advocaten blijft beschikbaar zoals je dat gewend bent, dus staan zij voor onder meer aandacht. Dat houdt in dat jij het hele traject een vaste advocaat krijg jou gedurende het hele traject bij staat. Hoe fijn is dat? Daarnaast zijn zij degelijk: iets wat niet snel zal gebeuren is dat zij zich uit het veld laten slaan. Het komt er dus op neer dat zij met beide benen op de grond staan – zoals zij noemen: met beide benen op de Twentse bodem. Fijn he? Zij zijn onder meer werkzaam in de volgende praktijkgeboden: arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, privacy, contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht, huurrecht en strafrecht. Daartoe behoren dan ook verschillende specialisten. Jij bent verzekerd van goede hulp als jij een advocaat in Rijsen nodig hebt en aldus zult uitkiezen. 

Een paar praktijkgroepen uitgelicht

Contractenrecht, hoe werkt dat precies? Hoewel er veel praktijkgebieden kampen met problemen in verband met het coronavirus, is het contractenrecht een praktijkgroep die dat minder ervaart. Dat is fijn, want dat betekent dat er voor de advocaat in Rijsen altijd werk is. Dit geldt dus minder voor het ondernemingsrecht, maar des te meer voor het privacyrecht. Denk maar eens terug aan de discussies die worden gevoerd over het coronavirus omdat er software wordt gebruikt door de universiteiten. Dat is iets waar je echt op moet letten, je kunt niet zomaar inbreuk maken op de privacy, het is een grondrechten en zou moeten worden gewaarborgd. Privacyrecht is dus in ieder geval iets waar de advocaat in Rijssen zich altijd mee bezig kan houden. Het huurrecht en het familierecht is ook altijd een vakgebied waar veel speelt en waar dus veel werk is, veel over te adviseren valt en waar jij als klant natuurlijk graag mee geholpen wilt worden. De advocaat in Rijssen helpt jou hier meer dan graag bij. Het fijne is dus – als jij een traject start – dat er altijd aandacht voor jou zal zijn en dat jij gedurende het gehele traject iemand zal hebben die jou bij zal staan. Goed om te weten dus. Heb jij nog vragen of wil jij direct een advocaat in Rijssen spreken? Neem contact op!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn