Een coach Rotterdam helpt u graag vooruit

Groeiatelier - Coach rotterdamBent u op zoek naar een coach in Rotterdam, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij weten waar u een coach in Rotterdam zult kunnen vinden die u kan helpen met uw problemen. U kunt hier niet alleen terecht als particulier, maar ook wanneer u op de werkvloer problemen ervaart. Kijkt u eens op de website Groeiatelier.nl. Deze website is speciaal gericht op jonge mensen in de leeftijd van twintig tot en met dertig. Er kunnen zich allerlei problemen voordoen in deze levensfase. Daar kan een coach uit Rotterdam u prima in ondersteunen. De diensten waar u voor terecht kunt bij Het Groei Atelier:

  • Loopbaancoaching
  • Life coaching
  • Stress en burn-out coaching

Wilt u meer weten over het inschakelen van een coach uit Rotterdam of heeft u andere vragen, neem dan gerust eens contact op via de genoemde contactgegevens. Vul bijvoorbeeld het informatieformulier wanneer u gelijk aan wilt geven waar u precies naar op zoek bent. Zoekt u naar een coach uit Rotterdam of juist uit een andere plaats? Behalve een coach uit Rotterdam, kunt u ook coaches vinden in de plaatsen Den Haag, Tilburg, Arnhem, Utrecht en Den Bosch.

Kijk op Groeiatelier.nl om contact op te nemen met een coach Rotterdam

Het ontwikkelen van een burn-out zit eigenlijk maar in een klein hoekje. Het is niet zo moeilijk om in een burn-out verzeild te raken. Tegenwoordig wordt er veel van de mens gevraagd. De stress die we ervaren kan daardoor flink de pan uit rijzen. We ervaren bijvoorbeeld een hoge werkdruk, waar we geen commentaar op durven te hebben. Misschien durft u er niets van te zeggen tegen uw baas, omdat u bang bent dat hij u een klager vindt. Op veel bedrijven werken mensen die eigenlijk het werk doen waar twee personen op zouden moeten zitten. Eigenlijk is dat niet gezond, want het betekent ongetwijfeld dat u lange dagen maakt en veel werkdruk ervaart. Hierdoor is het ook weer lastig om af te schakelen wanneer u weer richting huis gaat en is het maken van fouten bijna onoverkomelijk. Sommige mensen vinden stress juist prettig en werken hier goed onder, maar het overgrote deel van de mensen kan niet goed tegen stress. Stress kan zelfs een behoorlijke invloed hebben op uw gezondheid. We noemden al hierboven het voorbeeld van een burn-out. Steeds meer jonge mensen raken hierin verzeild. Eigenlijk is dat niet zo gek, want al van kleins af aan moeten we steeds meer. Kinderen dienen op een aantal verschillende sporten te zitten en moeten daarnaast ook nog naar school en huiswerk maken. Tijd om stil te zitten is er eigenlijk niet tot nauwelijks. In dit patroon worden de kinderen opgevoed, maar gaandeweg zullen ze ervaren dat het hun teveel wordt. Het is juist erg belangrijk om rust te pakken. Hoofd en lichaam hebben tijd nodig om rust te kunnen vinden om zich zo weer opnieuw op te laden voor een nieuwe dag. Sowieso leven we niet om doorlopend alleen maar bezig te zijn. Zo vergeten we te genieten van belangrijke mensen en dingen om ons heen. Deze mensen en dingen dreigen we niet te gaan zien wanneer we teveel stress ervaren. Genieten is dan moeilijk en rust pakken lijkt niet te passen binnen de tijd. Toch is het altijd belangrijk om voor rust een bepaalde tijd in te plannen. U zult ervaren dat u dan juist weer helderder na kunt denken en bepaalde situaties beter kunt overzien. Wilt u hier graag hulp bij hebben, dan bestaan er verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een coach in Rotterdam in de arm nemen wanneer u woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam. Het is moeilijk om vanuit uzelf anders te leren kijken. Een coach uit Rotterdam kan u helpen om anders te leren kijken en vat te krijgen op uw situatie. Het is een mogelijkheid dat een coach uit Rotterdam u zal adviseren om mogelijk minder te gaan werken. Natuurlijk moet dit ook financieel haalbaar zijn. Heeft u de kans om minder te gaan werken en meer tijd vrij te maken voor leuke dingen, dan heeft dit beslist effect op uw gezondheid.

80% van de klanten zijn zeer tevreden klanten

U kunt eens even een kijkje nemen op de website Groeiatelier.nl. Dit is de website waar u een coach in Rotterdam kunt vinden die u kan helpen bij zaken als stress, maar ook wanneer u zich al in een burn-out bevindt. Wanneer u al in een burn-out zit dan zit u in een overlevingsmodus. U werkt alle taken af die gedaan moeten worden, maar u ervaart nergens meer plezier in. U overziet situaties niet meer en u voelt zich doorlopend moe. Niks lijkt u meer te deren en u vraagt zich af wanneer u een lichtje zult zien branden aan het einde van de ogenschijnlijk lange tunnel. Een coach uit Rotterdam is ervoor om u weer te leren te leven. Een coach uit Rotterdam zal u helpen om te herstellen. Een coach uit Rotterdam zal u weer dicht bij uzelf gaan brengen. Dat kan best confronterend zijn, maar het is noodzaak. Heeft u interesse in het inschakelen van een coach in Rotterdam, kijkt u dan vooral eens op de genoemde website. U leest hier ook dat 80% van de klanten die u al zijn voorgaan, zeer tevreden klanten zijn. Wilt u hier meer over lezen, kijk dan op Groeiatelier.nl. U vindt hier overigens ook de tarieven om een indruk te krijgen van de kosten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn