Een goedkope website: Hier laat je deze bouwen!

Wat de reden ook is dat je een goedkope website wilt laten bouwen, bij Website Rocket vind je heel gemakkelijk de juiste aanbieder. Website Rocket is namelijk een vergelijkingssite voor websitebouwers en developers. Er zijn super veel professionals bij aangesloten en je kunt via het formulier heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Je specificeert dan hoe je wilt dat jouw goedkope website er uit moet komen te zien, welke functionaliteiten deze moet hebben en op welke termijn je hem nodig hebt. Website Rocket stuurt deze aanvraag dan door naar hun webbouwers, waarna deze je allemaal vrijblijvend een offerte kunnen doen toekomen. Deze offertes kun je met elkaar vergelijken op basis van prijs, werkwijze en wat deze developer je te bieden heeft. Iedereen werkt natuurlijk net op een andere manier, en het is het beste gewoon op je gevoel af te gaan. Misschien vind je het fijn om in zee te gaan met iemand die bij jou in de buurt woont, maar als je echt een goedkope website wilt dan kun je natuurlijk ook gewoon direct voor de goedkoopste aanbieder kiezen. Overleg wel goed zodat je zeker weet dat deze webbouwer jouw site precies zo kan bouwen als jij wilt, en dat deze alle functionaliteiten bevat die je nodig hebt. Het is namelijk niet in alle gevallen slim om direct voor de goedkoopste aanbieder te gaan, maar als jouw nieuwe website niet zo heel uitgebreid hoeft te zijn dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Een goedkope website, hoe uitgebreid kan dat?

Je vraagt je nu natuurlijk af of je wel een goedkope website kunt laten bouwen op een manier die jij in gedachte had. Nu, dat hangt er een beetje vanaf. Als je tevreden bent met een website met een basic layout dan kan dat natuurlijk prima. Alles zal goed werken, klanten kunnen gemakkelijk een bestelling plaatsen (als het een webshop betreft) en je kunt zelf met een beetje creativiteit gerust de site een eigen identiteit geven. Jouw logo en huisstijl doen namelijk ook al veel voor de look en feel van je site. Wil je echter een volledig eigen en uniek design, dan kun je het wel vergeten een goedkope website te laten maken. Maatwerk is namelijk stukken duurder dan wanneer je zou kiezen voor een standaard layout, dat spreekt voor zich. Vraag jezelf dus af hoe belangrijk deze nieuwe website is, en hoe erg het is om ietsje meer te betalen voor een website die er vergelijken met je concurrenten uitspringt.

Drie verschillenden typen websites

Waarschijnlijk weet je zelf al wat voor type goedkope website je wilt laten bouwen, maar grof gezegd zijn er drie soorten, namelijk:

  • Een normale, informatieve website
  • Een webshop
  • Een blog

Voor alledrie deze opties geldt dat je ze als goedkope website kunt laten maken en als hele dure, hoewel een webshop laten bouwen over het algemeen wel duurder is dan een informatieve site of blog, gezien de veelheid aan benodigde funcionaliteiten. Hoe dan ook kun je voor elk van deze drie opties via Website Rocket de goedkoopste website bouwer vinden, dus als je graag geld wilt besparen op jouw nieuwe website dan moet je zeker eens op websiterocket.nl kijken. V

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn