Een leidingwaterkoeler kopen voor op kantoor

Wij krijgen regelmatig bezoekers bij ons op kantoor en dan wil je iets lekkers kunnen schenken aan de bezoekers. Veel van de mensen die langskomen vragen om een kopje koffie, of thee, maar er zijn ook veel mensen die graag een koel glas water willen. Wij vinden het belangrijk om lekker water te schenken, maar houden hierbij ook rekening met het milieu en de kosten. Voorheen schonken wij water uit flessen, maar hier wilden wij snel van afstappen en zochten naar een goede oplossing. Wij vonden een leidingwaterkoeler van het merk Aqua Light en dit was een schot voor ons in de roos, wij schenken nu namelijk heerlijk gekoeld water dat niet duur is. Het komt dagelijks voor dat er klanten van ons langskomen op kantoor. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen, maar willen ook graag zelf goed voor de dag komen. Als ik bij een van onze klanten op bezoek ga, dan vind ik het ook altijd fijn als er een lekker drankje wordt aangeboden en daarom vind ik het belangrijk dit ook te doen voor onze bezoekers. Veel klanten vragen om een koud glas water en daarom leek een leidingwaterkoeler een goede oplossing voor ons. Voorheen kochten wij elke keer flessen water die wij lieten koelen in de koelkast, maar ik was hier geen voorstander van. De flessen water kostte ons veel geld en ook voor het milieu is het niet de beste keuze. Elke week gebruikte wij veel verschillende flessen en wij moesten de flessen elke keer opnieuw kopen. Ik had al snel interesse in een waterkoeler, maar een leidingwaterkoeler leek mij ook een goede mogelijkheid. Ik wilde graag een goede oplossing en hoopte daarom advies te krijgen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in koelingen. 

Een leidingwaterkoeler van Aqua Light

Toen ik naar bedrijven zocht die gespecialiseerd zijn in waterkoelers, kwam ik onder andere het bedrijf Aqua & Beans tegen. Ik nam contact op met dit bedrijf en vertelde dat ik interesse had in een normale waterkoeler, maar ook in een leidingwaterkoeler en niet wist wat de beste keuze zou zijn. Ik werd zeer vriendelijk geadviseerd door een medewerker en wij bespraken de verschillende opties. Wij kwamen tot de conclusie dat een leidingwaterkoeler het beste voor ons zou zijn en ik kon een apparaat gratis uitproberen. Als de koeler zou bevallen, dan konden wij het apparaat daarna aanschaffen voor een goede prijs. 

Heerlijk gekoeld en gezuiverd leidingwater

Tijdens de proefperiode beviel de leidingwaterkoeler zo goed, dat wij besloten om het apparaat te kopen. Het apparaat zorgt voor heerlijk gekoeld en gezuiverd water van een zeer goede kwaliteit. Voor een zeer goede prijs kunnen wij nu gekoeld water schenken aan onze bezoekers en wij maken er ook veel gebruik van op kantoor. Een leidingwaterkoeler was voor ons de beste keuze en wij werden goed geholpen door Aqua & Beans, daarom raad ik dit bedrijf aan. 

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in waterkoelers
  • Ik kreeg zeer goed advies van een van de medewerkers
  • Wij konden de koeler gratis uitproberen
  • Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het water   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn