Een online boekhoudprogramma waar je echt veel aan hebt

Heb je een midden- of kleinbedrijf? En vind je het een crime om de boekhouding bij te houden? Of wil je het zelf in de hand houden en niet overlaten aan een boekhouder? Dan is het zeker zinvol om na te denken over een online boekhoudprogramma. Nog niet iedereen is bekend met alle positieve punten die hierbij komen kijken. En dat is ook niet zo gek, want er zijn helaas behoorlijk wat online programma’s voor de boekhouding op de markt die niet echt van topkwaliteit zijn. Als je daar ervaring mee hebt, is het begrijpelijk dat je daar niet meer mee bezig wil zijn. Met een slecht programma ben je alleen nog maar meer tijd en energie kwijt aan je boekhouding. En dat wil geen enkele ondernemer. Dat is zo zonde, want ik heb een online boekhoudprogramma ontdekt dat wél de moeite waard is. En dat is die van Offective. Een goed online boekhoudprogramma kan je namelijk enorm uit de brand helpen en waardevolle ondersteuning bieden. Dit kan ervoor zorgen dat je goed overzicht krijgt en houdt. Dat je veel tijd bespaart doordat dit online boekhoudprogramma bepaalde taken uit handen neemt. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. maar dan is het wel van groot belang dat je voor het online boekhoudprogramma van Offective kiest.

Kies voor het online boekhoudprogramma van Offective

Ik werk inmiddels al een tijdje met het online boekhoudprogramma van Offective en ik had niet gedacht dat het me zo ontzettend goed zou bevallen. Ik kon me aan de ene kant niet goed voorstellen wat een online boekhoudprogramma meer te bieden zou hebben dan mijn Excel sheet. Maar toen ik het besloot uit te proberen, was ik al snel overtuigt. Want het programma van Offective zit zo goed in elkaar, dat ik veel voordelen zie:

  • Bespaart tijd
  • Minder foutgevoelig
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Geeft prachtig overzicht

Ik kan wel goed met computers omgaan, maar ik ben ook weer geen expert. Daarom vond ik het werken met Excel niet ideaal. Nu ik het online boekhoudprogramma van Offective gebruik, merk ik pas hoe omslachtig mijn eigen boekhouddocument was. Het is zo ontzettend makkelijk in het gebruik, dat valt me heel erg mee. Je hoeft echt geen expert te zijn op het gebied van computers of boekhouding om hier goed mee uit de voeten te kunnen…

Zo veel voordelen bij Offective

Het is heel fijn om te merken dat er nu minder foutjes in mijn boekhouding sluipen. Excel was zo gevoelig dat er regelmatig iets niet klopte en daar heb ik nu gelukkig geen last meer van. Het is zo fijn om alles goed op een rij te hebben. En bovendien kost het me wekelijks veel minder tijd. Mocht je kennis willen maken met Offective, dan hoef je alleen maar even naar de site offective.nl te gaan. Kies vooral voor de gratis kennismaking door een proefaccount aan te maken die je een maand voor niks kunt gebruiken. Dan leer je veel en kun je daarna ook snel aan de slag. En je merkt of het iets voor jou is of niet. Het grootste voordeel is hier misschien wel dat je de ruimte voor de boekhouding precies op basis van je eigen wensen kunt inrichten. Wellicht kies je voor de modules facturatie, relatiebeheer, urenregistratie, boekhouding of personeel. Die keuze is helemaal aan jou. Zo houd je alles zelf in de hand en kun je het helemaal inrichten zoals jij wil. Dat scheelt je veel stress en gedoe en het levert je uiteindelijk tijd en geld op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn