Een prachtige Mitsubishi

Benniewilmink - MitsubishiOf u nu op zoek bent naar een kleine auto waarmee u makkelijk in de stad rond kunt rijden, of een auto die voor lange afstanden ideaal is, de verschillende modellen van Mitsubishi zijn er voor alle gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Mitsubishi i-MiEV. Deze auto is veel ruimer dan men denkt. De lengte van deze Mitsubishi is maar 3,5 meter, maar door het unieke ontwerp kunnen 4 personen comfortabel zitten. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor bagage, wel 235 liter. Hierdoor kunt u gemakkelijk met het gezin leuke uitstapjes of stedentripjes gaan maken. U kunt ruim zitten en genoeg bagage voor een hele dag of een weekend meenemen. Deze Mitsubishi is dus ideaal voor het rijden in de stad door kleine staatjes en voor de vaak niet erg ruime parkeerplaatsen. De Mitsubishi i-MiEV is ondanks het kleine formaat heel stabiel op de weg. Dit komt door de goede plaatsing van de accu onder de vloer. Mocht er toch iets mis gaan op de weg dat u niet van te voren heeft kunnen overzien, dan blijven alle passagiers veilig door de 6 uitstekende airbags in deze Mitsubishi. Deze en vele andere modellen zijn te koop bij autobedrijf Bennie Wilmink. Door het ruime aanbod vindt u hier altijd de auto die bij u past. Welke Mitsubishi straks ook van u is en bij u thuis op de oprit zal komen te staan, u kunt rekenen op de beste service bij elk model. Bij Bennie Wilmink kunt u terecht voor algemeen onderhoud, schadeherstel en speciale ruitschade. Blijf bijvoorbeeld nooit lang met een sterretje in de ruit van uw Mitsubishi rondrijden. Sterretjes kunnen snel veel breder worden en het zicht belemmeren. Dit moet natuurlijk niet gebeuren wanneer u aan het rijden bent en veilig door wilt kunnen gaan. U kunt in de garage terecht om dit te laten maken. Er hoeft in de meeste gevallen geen nieuwe ruit in en u kunt dezelfde dag de auto weer meenemen. De nieuwe Mitsubishi hier kopen heeft nog meer voordelen zoals:

  • Een goede garantie
  • Voordelige prijs
  • Professioneel advies en hulp

Met vragen over uw Mitsubishi kunt u altijd contact opnemen. Ook om een afspraak te maken om een volledige controle van de auto uit te laten voeren. Wanneer u nieuwe banden nodig heeft is het ook mogelijk om in het speciale bandencentrum van Bennie Wilmink langs te komen. Hier zijn veel verschillende banden op voorraad en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk de winterbanden op de Mitsubishi laten zetten. Na de skivakantie in het buitenland worden de banden weer snel omgewisseld.

De Mitsubishi Pajero

Een zeer comfortabele, luxe auto is de Mitsubishi Pajero. Deze auto kan bijna elk terrein aan, of u nu over hobbelige landweggetjes rijdt, over ruig terrein in de bergen, of lange afstanden over het afvalt maakt, de Mitsubishi Pajero kan het allemaal. Door de machtige 4WD kunnen hellingen zonder probleem overwonnen worden. Het interieur is heel erg ruim, waardoor er met veel mensen comfortabel gezeten kan worden. Uiteraard is er ook meer dan voldoende plek voor de bagage. U kunt genoeg meenemen om dagenlang op de weg te zijn. Ook het zitcomfort is door de luxe stoelen heel groot. De Mitsubishi Pajero heeft een krachtige motor die tegelijkertijd heel stil draait. Hierdoor heeft u zeker geen last van nare geluiden onderweg en mocht u toch graag naar iets luisteren, dan zijn de goede speakers die overal in de auto geplaatst zijn een goede uitkomst. De speakers van de Mitsubishi zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een mooi geluid dat overal in de auto even goed te horen is. Ook het rijden in de nacht is met dit model geen enkel probleem. Deze auto’s zijn voorzien van xenon koplampen, waardoor het zicht op de weg optimaal is. Wanneer u over ruig terrein rijdt en met de auto door de modder gaat kunnen de koplampen met een enkele druk op de knop worden schoon gesproeid met de ingebouwde koplampsproeiers. Hierdoor blijft uw zicht te allen tijde helder en hoeft u in slecht weer ook niet eerst de auto uit om de lampen schoon te maken.

Verschillende vestigingen

Alle modellen van dit merk kunnen bij Bennie Wilmink in de verschillende vestigingen worden gekocht. U kunt terecht in Almelo, Azelo en Enschede. Bij elke vestiging staan de monteurs en professionele adviseurs voor u klaar. U kunt natuurlijk ook eerst een leuke proefrit gaan maken, om de auto van uw keuze echt te leren kennen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen en de verschillende tussen de modellen meteen goed zien. Ook is het mogelijk om in de showroom even in elke auto te gaan zitten en te kijken welke u het mooiste vindt. Voor alle modellen is er gemakkelijk een offerte op te vragen, waardoor u meteen kunt zien hoeveel u moet betalen. Daarnaast kunt u kiezen voor vele extra’s die het rijden in deze auto helemaal afmaakt. Met de persoonlijke aanpak en het persoonlijke advies vindt u altijd de auto van uw dromen. Doordat er altijd scherp wordt ingekocht kunnen de prijzen laag worden gehouden, wat veel voordeel voor u oplevert. U bent hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit en de beste service voor een lage prijs. Ook met onderhoud op de lange termijn profiteert u hier van. Eventuele schade wordt snel voor u opgelost en u kunt meteen weer de weg op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn