Een refurbished MacBook: alle voordelen van een nieuwe Mac, maar dan tegen een lage prijs

MacBooks zijn tegenwoordig erg populair, en dat is geen wonder. Ten eerste zijn ze erg mooi om te zien vanaf de buitenkant, en ook de schermen zelf zijn erg aangenaam om naar te kijken. Daarnaast staat Apple, de fabrikant van de MacBook, bekend om de betrouwbaarheid van zijn producten en de technologische innovaties waarmee Apple telkens weer verrast en verbaast als er weer een nieuwe productlijn uitkomt. Het is dus niet voor niets dat je tegenwoordig steeds meer mensen met MacBooks ziet! Waar vroeger vooral de young creatives met dit merk wegliepen vanwege de geschiktheid van MacBooks voor creatief werk, is Apple nu eigenlijk bij allerlei doelgroepen de marktleider. Er zijn redenen genoeg om voor een Mac te kiezen. Maar helaas is er ook een nadeel aan te wijzen, en dat is dat de prijs voor een nieuwe MacBook wel vrij hoog ligt. Ondanks dat Macs lang meegaan, is de prijs toch vaak een reden om toch voor een ander merk te kiezen. Dat vonden wij bij SWOOP wel erg jammer, en daarom pakken we het hier anders aan. Bij SWOOP maken we gebruik van apparaten die gebruikt zijn geweest, bijvoorbeeld als showroommodel. We kijken het apparaat dat binnenkomt na op wel vijftig verschillende punten, en werken alleen met apparaten die hoogstens lichte gebruikssporen tonen. Het apparaat wordt schoongemaakt en opgeknapt, en eventueel slecht werkende onderdelen worden vervangen. Als alles vervolgens goedgekeurd is, is het resultaat: tada! een refurbished MacBook! Je kunt je wel voorstellen dat een refurbished MacBook goedkoper is dan een nieuwe. Maar een refurbished MacBook is wél even betrouwbaar als een nieuwe Mac, omdat hij door onze technische medewerkers wordt nagelopen op alle belangrijke punten. Je kunt er dus ook vanuit gaan dat de accu vervangen wordt als deze niet meer naar behoren werkt en dat alle nodige software-updates zijn uitgevoerd. De grootste voordelen van een refurbished MacBook op een rijtje:

  • Voordelig;
  • Betrouwbaar;
  • En natuurlijk duurzaam!

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons, en hopelijk ook voor jou. Je kunt daarom bij SWOOP ook je oude toestellen en apparaten inleveren. Je krijgt dan een geldbedrag van SWOOP die je kunt inzetten als je bijvoorbeeld je refurbished MacBook koopt!

Een refurbished MacBook kopen: hoe kies ik de juiste?

Natuurlijk kun je op onze webshop zien wat voor keuze je hebt als je een refurbished MacBook of een ander product wilt kopen. Als je het lastig vindt om te kiezen en niet weet welke refurbished MacBook precies bij jouw wensen en eisen past, kun je op onze site meer informatie zoeken over wat de technische termen precies betekenen, óf je kunt de chat openen met een van onze medewerkers. We helpen je natuurlijk graag! Daarnaast hebben we ook vijf winkels waar je binnen kunt lopen voor advies, of om een van de producten te bekijken. Mocht je overtuigd zijn van welke refurbished MacBook jij moet hebben, dan kun je hem natuurlijk direct bestellen! Je hebt hem dan de volgende dag in huis. De verzending is gratis.

De service van SWOOP

Als je een refurbished MacBook hebt gekocht, gaan er veertig dagen in waarin je de MacBook mag uitproberen. Als hij bevalt, geven wij je er twee jaar garantie op. Dan weet je zeker dat je er nog een hele tijd mee door kan! Mocht je nog vragen hebben, wij staan je altijd vriendelijk te woord. Via onze site, de telefoon, of een van onze winkels in Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Utrecht of Almere. De koffie staat voor je klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn