Een trouwauto huren in Utrecht voor onze fotoshoot

Als weddingplanner ben ik actief in de regio Utrecht en af en toe organiseer ik een Styled Shoot met een aantal partijen uit de omgeving om te laten zien hoe je een bruiloft écht mooi aankleed. De shoot die we dit keer voor ogen hadden was een fotoshoot voor bruidsmode van een bruidmodelwinkel in Utrecht. We wilde hiervoor een mooie aankleding hebben en hadden al een fantastische locatie gevonden. Toen wilden we ook nog een trouwauto huren in Utrecht. De trouwauto moest natuurlijk wel speciaal zijn, een echte blikvanger die zo is in te zetten dat we zowel klassiek als eigentijds de bruidsmode konden fotograferen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een Engelse taxi via Huur Een Engelse Taxi. Nu de shoot is afgerond en de resultaten klaar zijn adviseer ik iedereen die een trouwauto wil huren in Utrecht om hier een Engelse taxi te huren. Wat een prachtige trouwauto’s zijn dat.

Een Engelse taxi als trouwauto huren in Utrecht

Wie een trouwauto wil huren in Utrecht gaat natuurlijk voor een stijlvolle auto die authentiek is en de juiste uitstraling heeft. Tijdens onze shoot hebben we echt ervaren hoe divers een Engelse taxi overkomt op de foto. We hadden natuurlijk al wat foto’s gezien op huureenengelsetaxi.nl, maar dat het zo’n unieke uitstraling op een foto zou geven door met een Engelse taxi te werken, hadden we niet verwacht. De auto werkt uitstekend voor:

  • Een klassieke uitstraling
  • Een zeer eigentijdse look
  • Een vintage trouwerij
  • Een strakke en gestileerde bruiloft

We hadden in eerste instantie verwacht dat we de auto met accessoires moesten aankleden om hem meer in stijl te krijgen bij de bruidskleding die we wilde fotograferen. Dit hebben we eerder gedaan toen we met een oldtimer werkte. We hebben er echter voor veel foto’s juist voor gekozen om voor de Engelse taxi de accessoires helemaal niet te gebruiken. De auto is zo fotogeniek van zichzelf, dat hij niet eens aankleding nodig had. Daarnaast is ook het interieur prachtig en geeft het erg bijzondere plaatjes om ook dat te gebruiken voor de trouwfoto’s. Een Engelse taxi als trouwauto huren in Utrecht is daarmee wel iets dat ik zeker meeneem in mijn aanbod als weddingplanner. Veel mensen komen naar mij toe om vragen te stellen als ze een trouwauto willen huren in Utrecht. Ik heb natuurlijk een aardig wat adressen in mijn bestand, maar ik heb nu ondervonden hoe goed een Engelse taxi werkt om de juiste sfeer neer te zetten. Ik zal daarom altijd adviseren om een Engelse taxi als trouwauto te huren in Utrecht en ik heb nu genoeg foto’s om dit te kunnen laten zien en niet alleen met kleurenfoto’s. Veel trouwauto’s die worden gehuurd vallen op zwart/wit-foto’s soms een beetje in het niet. De Engelse taxi staat echter zijn mannetje en komt prachtig tot zijn recht op zowel kleur als zwart/wit-foto’s en zelfs op sepiakleurige foto’s.

Een betaalbare trouwauto

Een andere reden waarom ik een Engelse taxi zal aanbevelen wanneer men een trouwauto wil huren in Utrecht is de prijs. Die is absoluut voordelig, zeker met een chauffeur erbij die je ook nog eens in stijl van de éne locatie naar de andere brengt. De uurtarieven zijn zeer goed, de verlengprijzen zijn zelfs fantastisch en als je dan kijkt wat voor bijzondere auto je daarvoor hebt, dan kun je niet anders dan concluderen dat je bij Huur Een Engelse Taxi aan het juiste adres bent. Ik ben in ieder geval erg blij dat we deze trouwauto konden huren in Utrecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn