Een uitstekende mediator bij scheiding

Is het dan toch eindelijk zover gekomen dat u beiden uit elkaar willen gaan? Ook al hebt u jonge kinderen, een koophuis, huisdieren en een brede kennissenkring? Scheidingen zijn in Nederland helaas schering en inslag. Het kost tijd en veel liefde om een huwelijk goed te laten hopen, maar vaak is er van beide zaken nog maar weinig te vinden. Het kan dan zeker een goede zaak zijn om te scheiden, ook al voelt dit nogal zuur. Het is vervolgens erg belangrijk om tot een weloverwogen verdeling van goederen en andere zaken te komen. Daar kunt u wellicht wel een mediator bij scheiding bij gebruiken en dat is dan ook waar marletmediation.nl om de hoek komt kijken. Naast een mediator bij scheiding kunnen we u ook helpen als u problemen met uzelf hebt. Zit u niet zo lekker in uw vel? Zit u al tijden werkloos op de bank of gaat het juist bij uw baan mis? Dan kan een mediator soelaas bieden dankzij de diverse ondersteunende trainingen. Maar in deze tekst leggen we de aandacht op ons vak als mediator bij scheiding. De mediator bij scheiding kunt u beiden inschakelen voor een objectieve en dus hopelijk eerlijke verdeling. Het is daarbij te hopen dat u nog goed met de ander kunt overleggen. Is dit helaas ook onmogelijk geworden? Dan komt er misschien wel een advocaat en wellicht een rechter aan te pas om tot een schikking te komen. Laat het niet zover komen want het zijn al stressvolle periodes van uw leven. Daarnaast kost het u erg veel geld om een advocaat in te huren. De kosten van deze mediator bij scheiding liggen aanzienlijk lager.

Dankzij een mediator bij scheiding een goede verdeling van goederen

Wat kan een mediator bij scheiding voor u beiden betekenen?

  • Ten eerste helpen we u bij het verdelen van al uw objecten,
  • Ten tweede onderhandelen we over de voogdij van eventuele kinderen. Het maken van een ouderschapsplan is uitermate belangrijk en we lopen graag met u deze stappen door,
  • Ten derde helpen we bij de verkoop of verdeling van onroerende zaken zoals het koophuis en de daarbij behorende hypotheek,
  • Ten vierde maken we met zijn drieën vervolgafspraken. De mate van contact kan bijvoorbeeld ook alvast worden vastgelegd nadat de scheiding is voltooid.

Er zijn tal van zaken die maar beter in goed overleg, zonder bijkomende frustraties, ruzie en andere emoties besproken moeten worden. Het is dan ook volkomen normaal dat u een mediator bij scheiding vraagt om hulp. Wij kunnen er in Zaandam en omstreken in ieder geval voor zorgen dat de besprekingen tot een goed eind zullen komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Het is trouwens ook geen probleem voor ons om u in Amsterdam te hulp te schieten mocht u dat wensen. Hebt u nadien persoonlijke ondersteuning nodig om uw leven weer op te pakken? Was u bijvoorbeeld huisman dan wel huisvrouw en moet u nu opeens de arbeidsmarkt weer op? Dan kunnen we u in uw carrière ondersteunen in bijvoorbeeld het geven van sollicitatietips of het schrijven van een goede sollicitatiebrief.

Laat het niet tot onnodige juridische verwikkelingen komen!

Is er teveel haat en nijd tussen u beiden? Dan hopen we dat u dankzij de hulp van Marlet Mediation mediator bij scheiding toch tot een goed resultaat kunt komen. Want u krijgt enkel meer stress als het daadwerkelijk leidt tot een juridisch getouwtrek. Denk aan uzelf maar vergeet ook niet dat het een geweldige negatieve impact kan hebben op uw kinderen. Het is dus belangrijk om op een volwassen manier een einde te maken aan het huwelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn