Een waterfles koopt u bij ons!

Een waterfles kunt u kopen op de volgende website: waterfleswinkel.nl. Een meer eenvoudigere naam voor een website dat flessen verkoopt konden we ons niet bedenken. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat u ons wel zult weten te vinden in het vervolg. Koopt u dan ook vandaag nog een nieuwe waterfles. Waarom genoegen nemen met een waterfles van plastic? Een waterfles dat ook nog eens slechts en tijdje meegaat omdat het niet meer is dan een gerecycled flesje uit de supermarkt of een willekeurige machine. Daar hebt u niet zo veel aan. Natuurlijk is het een goed teken dat u producten recyclet. Maar een waterfles die u bij ons koopt gaat vele malen langer mee en verdwijnt dus niet uiteindelijk in de afvalbak. Een win-winsituatie lijkt ons want u zult er veel meer plezier mee beleven. Kijkt u eens om u heen, dan begrijpt u wel dat het hebben van een waterfles een vreemd gegeven meer is. Een overbodige luxe kunnen we het dan ook zeker niet meer noemen, eerder een welkome aanvulling voor in uw tas, voor onderweg of welke willekeurige plek dan ook. Want eenieder heeft wel eens zin in een lekker kopje of glaasje water. Hebt u het dan niet bij de hand? Dan kan uw mond en tong droog aan gaan voelen. U dient dan ook minstens 1,5 liter water per dag te drinken. Dat hoeft natuurlijk niet alleen maar water te zijn. Frisdranken en zuivelproducten en sapjes en dergelijke vallen ook onder die noemer. Zolang het op waterbasis is. Maar thee en koffie horen er dan weer niet bij want deze dranken werken dehydraterend. Dat neemt overigens niet weg dat dit slecht voor u is. We hebben dan ook thermoskannen in ons assortiment. En laten we wel wezen, pas na een lekkere kop koffie of in sommige gevallen thee bent u pas echt wakker, of zien wij dat soms verkeerd? Vul uw waterfles dan ook veelvuldig bij als u de kans krijgt, dan raakt u niet uitgedroogd en behaalt u de aanbevolen dagelijkse dosis vloeistoffen.

Een waterfles is van alle markten thuis

Misschien komt u helemaal niet bij ons kijken voor u zelf maar zoekt u een waterfles voor een ander. Weet dan wel goed van te voren wat de stijl van die ander is en waar diegene de waterfles waarschijnlijk voor gaat gebruiken. We hebben namelijk diverse flessen in diverse soorten, kleuren en maten van gerenommeerde topmerken. De een is meer geschikt voor indoor activiteiten de ander meer voor outdoor activiteiten zoals reizen en sporten. Hoe dan ook, u kunt he altijd even aan ons vragen want onze klantenservice weet alles over de diverse soorten en types. Vraag hen dan ook het hemd van het lijf, dan kunt u daarna met een gerust hart een waterfles gaan bestellen. Bestellen via het internet is leuk en erg handig. U hoeft er immers uw huis niet eens meer voor uit dus tel uit uw winst op het gebied van tijd en reiskosten. En als u bij ons een waterfles koopt of misschien wel meerdere waardoor het bedrag boven de 50 euro uitkomt, dan zijn er ook geen verzendkosten aan verbonden. Wist u trouwens dat elke product dat u koopt via het internet maar liefst 14 dagen retourrecht heeft? Mocht het niet bevallen of is er iets tijdens het vervoer van de waterfles kapot gegaan? Of had degene al een waterfles? Dan kunt u het dus binnen die 2 weken vrijblijvend terugsturen en sturen we u een nieuw product of geven we u uw geld terug. Gelukkig komt dit maar weinig voor en is iedereen vaak erg blij met zijn of haar waterfles. Maar het is toch ook wel weer goed om dit in uw achterhoofd te houden. Betalen doet u trouwens via het veilige iDEAL. Dat is een online bankservice waar u in kunt loggen met uw account van internetbankieren. Vrijwel alle banken in Nederland zijn er bij aangesloten dus ook u zult hier vast en zeker wel gebruik van kunnen maken. Uiteraard kunt u ook op andere manieren bij ons uw waterfles kopen. Hebt u bijvoorbeeld een credit card? Maak daar dan gebruik van, dat is bij ons geen enkel probleem en we doen hier dan ook beslist niet moeilijk over.

Wij hebben ze in diverse soorten en maten

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat het absoluut de moeite waard is om een waterfles te hebben. Al was het alleen al voor u zelf. Maar ook als cadeau zal het hoge ogen opgooien. Houdt u dit dan ook in uw achterhoofd want de feestdagen staan alweer voor de deur! Een waterfles kunt u bij ons in diverse varianten aanschaffen. Zo hebben we onder andere de volgende artikelen voor u in petto:

  • Waterflessen geheel gemaakt van glas en dus meer geschikt binnenshuis
  • En voor buitenshuis hebben we waterflessen van RVS en/of plastic
  • Ook hebben we diverse accessoires zoals doppen en reinigingsmateriaal
  • En uiteraard bent u voor thermoskannen ook bij ons aan het juiste adres
  • En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Schroom dan ook niet langer maar neem eens een kijkje op onze website.

Hebt u verder nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Daarvoor zitten ze er. U kunt meteen met hen in contact komen door ze even op te bellen. Het staat u vrij om ons te mailen.

Meer van Waterfleswinkel.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn