Energetix sieraden

Bij het dragen van sieraden is het belangrijkste natuurlijk dat deze goed bij jouw persoonlijke stijl passen. Bij energetix bieden ze daarom een zeer ruime keus aan stijlen, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Van zeer chique kettingen, tot juist heel sportieve armbanden, je vindt het allemaal in hun uitgebreide collectie. Daardoor kan echt iedereen wel een geschikt en passend sieraad bij hen vinden. Het fijne is dat er bij energetix ook gewerkt wordt met verschillende materialen en kleuren. Zo kun je bij de armbanden bijvoorbeeld kiezen voor metalen exemplaren, maar ook bieden ze leren bandjes met een mooi metalen element. Daarnaast kun je bij hen terecht voor zowel goudkleurige, als zilverkleurige sieraden, zodat je altijd voor een kleur kunt kiezen die het best past bij jouw huidskleur en jouw stijl. Een groot pluspunt van energetix is ook dat je bij verschillende van hun producten zelf de mogelijkheid hebt om het product samen te stellen. Kies voor je armband bijvoorbeeld een leren bandje in jouw favoriete kleur en kies er vervolgens je favoriete metalen element bij. Of kies voor een van de ringen waarbij je zelf het opzetstuk of de steen kunt uitkiezen. Ook bij kettingen bieden zij de mogelijkheid om zelf de combinatie van hanger en ketting te bepalen. Hierdoor is de kans dus nog weer groter dat je bij energetix iets vindt dat echt helemaal jouw smaak en stijl is. Je vindt bij hen dan weer geen complete sets, dus armband, ketting, ring en oorbellen samen in een set, maar deze kun je wel samenstellen. Bij een groot deel van hun producten bieden zij namelijk bijpassende andere producten. Op die manier kun je zelf bepalen of je een los product koopt of dat je toch alle onderdelen van de set aanschaft. Ben je allergisch voor nikkel? Ook dan zit je bij energetix goed, hun producten zijn namelijk ook voor nikkelallergie patiënten zeer geschikt.

De werking van energetix

De kwaliteit en de schoonheid van de sieraden van energetix zijn dus zeker een reden om juist voor hun producten te kiezen. Maar er is nog een reden om dat te doen, in hun kettingen, armbanden, ringen en oorbellen zijn namelijk magneten verwerkt die bij veel mensen een goed effect hebben op de gezondheid. De makers van energetix wijzen er altijd duidelijk op dat de gezondheidsvoordelen niet wetenschappelijk bewezen zijn, maar de ervaringen van veel gebruikers spreken boekdelen. Zo ervaren velen letterlijk dat ze steviger in hun schoenen staan, doordat ze meer balans in hun lichaam hebben. Bij velen verdwijnen vermoeidheidsklachten, doordat ze door het dragen van een energetix sieraad veel beter slapen. Snurk je veel? Ook dan is het aan te raden om een van hun producten uit te proberen. Er zijn veel verhalen bekend van mensen die vertellen dat hun partner aanzienlijk minder snurkt sinds het gebruik van een van energetix. Daarnaast komen er ook positieve verhalen van migrainepatiënten, die zelden nog een aanval hebben of alleen nog veel mildere aanvallen. Of wat te denken van personen die eindelijk verlost zijn van hun koude handen en voeten? Vaak wordt gezegd dat deze effecten voortkomen uit het placebo-effect, maar sommige gebruikers wisten niet wat voor soort sieraad zij kregen en pas nadat zij opmerkten dat zij bijvoorbeeld opeens nooit meer koude voeten hadden, werd hen verteld dat zij een magneetsieraad droegen. Het is dus zeker niet zo dat alle positieve ervaringen berusten op een placebo effect. Of de producten van energetix voor jou een positieve uitwerking hebben, kun je alleen zelf aan ondervinden door ze gewoon eens een kans te geven. Ervaar je geen positieve uitwerking op je lichaam, dan heb je alsnog gewoon een mooi sieraad.

Ruime keus artikelen

Ga je kijken bij het assortiment van energetix, dan zal het je opvallen dat zij een zeer ruime keus bieden. Niet alleen bieden zij verschillende stijlen, zij bieden ook speciale productlijnen voor kinderen, tieners, vrouwen en mannen. Dit maakt de kans dat je bij hen iets moois vindt zeer groot. Draag jij eigenlijk nooit sieraden, maar zou je toch gebruik willen maken van de magnetische krachten? Ook voor jou biedt energetix voldoende mogelijkheden. Zij maken namelijk naast een groot assortiment magneetsieraden ook diverse andere magnetische producten. Je kunt dan denken aan een speciale roerstaaf, die je in je kopjes met drinken kunt gebruiken. Op die manieren komt de magnetische kracht in al je drankjes terecht. Ook maakt energetix speciale zooltjes voor in je schoenen, met daarin dunne magneten verwerkt. Of wat dacht je van bandages, een massagestick of een ceintuur? Het meest bekend is waarschijnlijk het zogenaamde hartje, een object dat bestaat uit twee losse delen die je aan twee kanten van je onderkleding doet en door het magnetisme daar blijven zitten. Kies je voor energetix, dan kies je dus voor:

  • magneetsieraden die er schitterend uitzien met speciale productlijnen voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen
  • een zeer ruim assortiment van een uitstekende kwaliteit met een lange levensduur
  • magneten die hun kracht behouden, ook na jaren gebruik
  • een ruime keus aan andere artikelen, zodat iedereen van de magnetische krachten kan profiteren

Goed om te weten is ook dat er op alle producten altijd twee jaar garantie geboden wordt en dat je bovendien gebruik kunt maken van de dertig dagen testgarantie. Zo kun je rustig uitproberen of de artikelen van energetix ook iets voor jou zijn en of jij de positieve effecten ook ervaart!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn