Esteworld haartransplantatie Turkije

Het bedrijf Esteworld haartransplantatie Turkije is een voorloper op haar gebied. Dit bedrijf is gevestigd in een aantal Turkse steden met geheel eigen klinieken. De onderneming verzorgt een compleet pakket voor haartransplantatie, Turkije is het land waar dit gebeurt. De behandeling wordt dus niet gedaan in een ziekenhuis, maar in een gespecialiseerde kliniek. Maar het gaat hier om meer dan alleen haartransplantatie; Turkije is de thuisbasis van de gespecialiseerde klinieken waar je het volledige pakket van behandeling, verblijf, begeleiding tot nazorg in Nederland krijgt. Denk je aan haartransplantatie in Turkije dan denk je aan deze onderneming. Op de website wordt er alles aan gedaan om je als klant zo goed mogelijk te informeren. Zo kun je een consult laten inplannen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Daarnaast kun je vrijblijvend een offerte aanvragen om ook het kostenbeeld goed voor ogen te hebben. Verder vind je er extra informatie over de oorzaken van kaalheid, de behandeling en ook advies om verdere kaalheid te voorkomen. Kortom, op de website van Esteworld haartransplantatie Turkije kun je al een heel goed beeld krijgen van de klinieken en de onderneming. Dit is een belangrijke stap in besluiten wat jij wilt doen. De vriendelijke medewerkers helpen je daarna graag verder in het maken van een persoonlijk plan van aanpak en alles waarmee ze je van dienst kunnen zijn.

Betrouwbare haartransplantatie Turkije

Esteworld haartransplantatie Turkije is een zeer betrouwbaar bedrijf. Dit zeggen we niet zomaar. De klinieken hebben namelijk officiële keurmerken en de goedkeuring van officiële instanties. Waarom deze dienst van Esteworld haartransplantatie Turkije nou precies zo betrouwbaar is, lees je in de volgende punten:

  • Het is de enige haartransplantatie kliniek die goedkeuring heeft van het Ministerie van Volksgezondheid
  • Het heeft zowel het ISO9001 keurmerk, als het TUV keurmerk. Dit zijn de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken
  • Ook heeft het het keurmerk van de Nederlandse haarstichting
  • De beste haarspecialisten en chirurgen werken er. Zij zijn allemaal lid van de ISHRS (een erkende haar restauratie autoriteit)

Dit is een aantal van de vele redenen waarom dit bedrijf zo betrouwbaar is. Maar naast deze officiële keurmerken is er natuurlijk ook resultaat te zien van de behandelingen. Deze kun je vinden op de website onder het kopje ‘ervaringen’. Dit zijn niet slechts korte beoordelingen van de behandelingen, maar juist uitgebreide verslagen inclusief foto’s. Zo kun je zien hoe de behandelingen en nazorg stap voor stap verlopen bij mensen die je voorgegaan zijn. Dit is uiteindelijk de beste manier om een goed beeld te krijgen van deze klinieken en de service. Maar je kunt uiteraard ook contact opnemen met de kliniek zelf. Het gaat hier om direct contact, zonder tussenpersoon. De service is dus betrouwbaar én persoonlijk.

Echte VIP service

Bij Esteworld haartransplantatie Turkije gaat het dus om het complete pakket. Je kunt hier daarom echte VIP service verwachten. Vanaf het moment dat je contact opneemt met het bedrijf, totdat het gewenste resultaat bereikt is kun je hierop rekenen. Maar wat houdt deze service precies in? Dat vertellen we je hier. Allereerst betekent het dat al jouw transfers worden verzorgd tijdens je verblijf. Zo hoef je je om de praktische zaken niet druk te maken en kun je voldoende ontspannen voor en ook na de behandeling. Wanneer je goed uitgerust bent kan dit het herstel alleen maar bevorderen. Ook worden pijnstillers en antibiotica verzorgd zodat het herstel zo ontspannen mogelijk verloopt. Bovendien wordt er tijdens de behandeling slechts gebruikgemaakt van een plaatselijke verdoving, waardoor de behandelingen in de eerste plaats al niet heel ingrijpend zijn. Ook het hotel waar je verblijft is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Zo weet je zeker dat alles soepel zal verlopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn