Gaat u eens flyers drukken om uw boodschap te verspreiden

U hebt vast en zeker een belangrijke boodschap te verspreiden, anders kijkt u niet op zogedrukt.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen? Flyers drukken natuurlijk! En flyers drukken doen wij in groten getale. Niet voor niets hebben wij een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 4 sterren. Als u een bedrijf zoekt om flyers te drukken dan hopen we dat u met ons in zee gaat. Waarom wilt u eigenlijk een flyer laten maken? Er zijn diverse redenen te bedenken. Misschien wilt u uw protest uiten en gaat u binnenkort een demonstratie organiseren. Omdat u uiteraard zoveel mogelijk mensen wilt optrommelen is het belangrijk dat u op allerlei manieren uw boodschap verspreid. Dat kan via de sociale media. Dat is absoluut een goed idee om uw ideeën mee te verspreiden. Maar aan de andere kant is men een beetje verzadigd door alle reclames via deze digitale vormen. Als u op straat flyers uit gaat delen hebt u een grotere kans dat de flyer daadwerkelijk dor de overgrote meerderheid wordt gelezen. Het is daarom belangrijk dat u kort en bondig formuleert wat uw standpunten zijn. Voordat we de flyers drukken willen we u best van advies voorzien. Dan kunt u na de levering de straat op. Kies een drukke winkelstraat uit of ga voor een grote supermarkt flyeren zodat u een grote diverse groep aan burgers kunt bereiken.

Wij kunnen uw flyers drukken

Niet alleen uit protest wilt u flyers drukken. Misschien werkt u voor een politieke partij, een goed doel of een religieuze groepering en is het uw taak om voor de flyers te zorgen. U kunt flyers bij mensen door de brievenbus uitdelen of ze weggeven pp straat. Ook kunt u bij supermarkten en andere bedrijven een stapeltje flyers neerleggen. Misschien gaat het u helemaal niet om de boodschap maar is het eerder ter kennisgeving in de hoop dat men bijvoorbeeld naar een voorstelling, een open dag of concert gaat. Zo ziet u maar weer dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij kunnen al uw ideeën omzetten in de flyers die u wenst. Dus wilt u graag flyers drukken maar hebt u daar niet zelf de middelen voor? Neem dan even contact met ons op. U kunt zelfs direct flyers laten drukken als u al weet wat er precies op moet staan. Bij ons bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee want u kunt al voor slechts €28,29 1000 flyers laten drukken op A5-formaat en in kleur!

Ook posters en T-shirts bedrukken we met onze speciale apparatuur

Er zijn heel wat mogelijkheden waaruit u kunt kiezen voordat we uw flyers gaan drukken:

  • Zo zijn er maar liefst 12 verschillende formaten waarmee we werken.
  • En er zijn verschillende papiersoorten. Wilt u graag een gladde flyer of liever papier met een matte glans?
  • Ook het gewicht varieert enorm net als de diverse afwerkingen.
  • En de drukmethode kunt u bepalen maar mag u ook aan ons overlaten.

Vergeet u niet om tevens op te geven in welke oplage u de flyers wenst te ontvangen? Dan kan het drukken wat ons betreft niet snel genoeg beginnen. Als er spoed bij is of als u speciale wensen hebt dan kunt u dat aangeven tijdens het bestellen. Wellicht dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht maar ook dan bent u veel goedkoper uit dan bij onze concurrenten. U kunt nu direct een offerte aanvragen. Hebt u andere vragen? Bel ons dan gerust even op of stuur een e-mail. Tijdens kantooruren is het zelfs mogelijk om met iemand van onze klantenservice te chatten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn