Garagebox kopen

Debedrijfsmakelaar - Garagebox kopenWanneer mensen net beginnen met beleggen is één van de eerste dingen die ze aanschaffen een garagebox. Dat is helemaal niet raar, een garagebox kopen is een goede investering voor de toekomst. Je wilt niet te groot beginnen en je eigen krachten niet overschatten, maar toch wil je een behoorlijke investering doen in ontroerend goed. Een garagebox kopen heeft een aantal grote voordelen voor investeerders:

  • Elke maand inkomsten
  • Weinig onderhoudskosten
  • Flink rendement

Een garagebox kopen doe je natuurlijk voor de inkomsten. Elke maand betaalt iemand huur om de box te mogen gebruiken. Omdat je elke maand inkomsten krijgt is dit een investering die met name voor beginnende beleggers erg positief kan uitpakken. Je doet eenmalig een aanschaf en plukt hier vervolgens de vruchten van. Verder heb je heel weinig onderhoudskosten per maand. Je moet zorgen dat de garage er goed uitziet en dat de deur werkt. Verder heb je er weinig omkijken naar. Wanneer je bijvoorbeeld investeert in huizen dan verwacht je hoog rendement, maar moet je ook heel veel investeren. Het huis moet bovendien om de zoveel tijd worden opgeknapt. Een garagebox kopen is een manier om zeker te zijn van een constant inkomen, zonder dat je hier veel geld aan hoeft uit te geven. Na verloop van tijd kan deze kleine inkomstenbron toch uitlopen tot een fiks rendement. Een garagebox kopen is in de meeste gevallen namelijk helemaal niet erg duur. Wanneer je elke maand wat geld krijgt voor deze initiële uitgave verdien je dit geld snel weer terug. Een garagebox kopen is echter niet zonder risico. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. In de eerste plaats is dit natuurlijk marktwerking. Wanneer iedereen even wat minder geld heeft kan het voorkomen dat de garagebox enkele maanden leegstaat. Mensen kiezen er dan voor om hun auto maar gewoon niet meer te gebruiken. In het ergste geval zetten ze deze zelfs aan de straat neer. Wanneer het slechter gaat met de economie is een garagebox kopen dus minder aantrekkelijk. In het verlengde hiervan liggen prijsdalingen. Wanneer mensen in de omgeving besluiten om de huurprijs van hun garages omlaag te doen, moet je hier eigenlijk wel in meegaan. Je kunt moeilijk een hogere prijs blijven vragen wanneer andere aanbieders dit niet meer doen. Je zult de garage dan simpelweg niet meer verhuren.

Garagebox kopen; uitgaven

De prijs van een garagebox kan heel erg variëren. In de eerste plaats heeft dit natuurlijk te maken met de ligging. Een garage die in een grote stad ligt is per definitie veel meer waard dan een box die ergens in een buitendorp ligt. Verder is ook de locatie binnen de stad belangrijk. Een garagebox kopen in het centrum zal een stuk duurder zijn dan eentje in een buitenwijk. Aan de andere kant verdien je dit geld uiteindelijk wel weer terug. Door de betere ligging zullen meer mensen van de box gebruik willen maken. Bovendien kun je dan een hogere huurprijs vragen. Ten tweede hangt de prijs samen met de aanwezigheid van andere garageboxen. Een garagebox kopen in een complex met meerdere garages kost vaak niet zo heel veel. Aan de andere kant hebben potentiële klanten ook veel te kiezen. Ze kunnen dus ook sneller naar een concurrent gaan. Een garagebox kopen die losstaat van andere garages en op een goede locatie ligt is dus de beste optie. Hier betaal je uiteraard ook wat meer geld voor bij de eerste aanschaf. Om je een idee te geven van de prijzen: een garagebox kopen in Grubbenvorst kost je bijvoorbeeld 10.000 euro. Wanneer je eenzelfde soort garage in het centrum van Breda wilt kost dit je al snel 25.000 euro. In een echt grote stad betaal je al snel tegen de 40.000 euro. Je kunt je nu hopelijk een beter beeld vormen van de prijzen waar men over praat. Deze koopprijs reflecteer je natuurlijk weer in de huurprijs. De gemiddelde prijs van een box schommelt tussen de 50 en 150 euro per maand. Natuurlijk ligt deze prijs in de grote steden vaak hoger. Omdat je aan een box in principe weinig onderhoud hoeft te verrichten verdien je deze aanschaf snel weer terug. Een garagebox kopen in Grubbenvorst kost je 10.000 euro; deze aanschaf heb je na ongeveer 8 jaar weer helemaal terugverdient!

Advies vragen

Wanneer je begint met investeren in ontroerend goed is het altijd verstandig om advies te vragen. Er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen met het uitzoeken van goede garageboxen. Ook zijn er veel instellingen waar je hele goede overzichten kunt vinden van alle garages die worden aangeboden. Een van deze bedrijven is bijvoorbeeld de Bedrijfsmakelaar. Op hun website, http://www.debedrijfsmakelaar.nl/Garagebox_kopen/BMA_-_Nieuwbouw_of_renovatie.html, vind je een compleet overzicht van een heleboel verschillende garages. Je krijgt alle informatie om weloverwogen een keuze te kunnen maken. Zo zie je bijvoorbeeld de grootte van de garagebox, wat je hiervoor moet neertellen en waar de garage zich bevindt. Ook kun je op deze site eenvoudig contact opnemen met deskundige werknemers. Wanneer je bijvoorbeeld voor het eerst investeert in opslagruimte kunnen zij je heel goed van dienst zijn. Schroom dus niet om te bellen! Verder biedt de site nog veel meer ander ontroerend goed aan. Voor kantoor- of winkelpanden ben je bij deze site dus ook aan het juiste adres. Mocht je tot slot bedrijfsruimte zoeken dan kan dit bedrijf je daar ook prima aan helpen! Neem dus gauw een kijkje op deze site en koop vandaag nog je eerste pand!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn