Gas en stroom vergelijken

Aanbieders van gas en stroom vergelijken, doe jij dit wel eens? Het is echt raadzaam om hier af en toe eens mee aan de slag te gaan, je kunt hiermee echt een flinke besparing realiseren! Er zijn natuurlijk verschillende manieren om te besparen, zo kun je gewoon minder zaken kopen of je kunt heel goed op de aanbiedingen letten. En natuurlijk, dit helpt allemaal. Maar als je echt een slag wilt slaan, dan kijk je eens goed naar je vaste lasten, zoals de kosten van je energieleverancier. Ga je prijzen van gas en stroom vergelijken, dan zul je zien dat er echt wel wat te winnen valt op dit gebied. Je zult zien dat er best verschillen bestaan tussen de tarieven die er gehanteerd worden en de kans is groot dat jij nu niet bij de voordeligste leverancier zit voor jouw situatie. Je hebt ooit eens een keer een keus gemaakt, die op dat moment voordelig was, en daar blijf je dan vaak maar zitten. Maar dat de energieleverancier eens voor jou voordelig was, betekent niet dat dit nog steeds het geval is. Eens per jaar of per twee jaar dus weer eens de aanbieders van gas en stroom vergelijken met elkaar is echt aan te raden!

Prijzen van gas en stroom vergelijken

De energiemarkt is namelijk steeds aan verandering onderhevig en dat maakt leveranciers van gas en stroom vergelijken echt interessant. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk dat jij duurzame energie verbruikt, dan had je een aantal jaar geleden eigenlijk nauwelijks keus, er waren maar weinig partijen die dit aanboden. De vergelijking was toen dan ook snel gemaakt. Maar nu ligt dat heel anders, steeds meer aanbieders kiezen voor duurzaamheid, omdat dit nu eenmaal de toekomst heeft. Nog weer eens de leveranciers van gas en stroom vergelijken is dus vaak financieel echt interessant! Als je een goede keus maakt, dan kan dit jou echt veel geld opleveren, of beter gezegd, je kunt dan veel besparen. Bovendien belonen veel energieleveranciers overstappers met een aantrekkelijke bonus, wat een overstap nog weer een stuk aantrekkelijker maakt, financieel gezien dan. Vergeet ook niet bij het gas en stroom vergelijken dat je niet per se beide bij één partij hoeft af te nemen, je kunt ook met twee partijen in zee gaan. Het is maar net wat voor jou de voordeligste optie is!

Overstappen is niet moeilijk

Als je door gas en stroom vergelijken zoveel kunt besparen, waarom stappen dan niet veel mensen met regelmaat over? Aan een kant is dit vaak onoplettendheid, mensen vergeten vaak gewoon om naar de overstapmogelijkheden te kijken. Aan de andere kant is het de angst dat er heel veel werk in gaat zitten om over te stappen. In het verleden was dat misschien het geval, maar tegenwoordig gaat dit echt heel eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld op de site van SlimMetEnergie heel gemakkelijk de verschillende tarieven van gas en stroom vergelijken en zo een keus maken van welke aanbieder voor jou de beste optie is. Heb jij dit bepaald, dan kan Slim Met Energie voor jou de overstap regelen. Hoe werkt dit:

  • jij geeft aan wat voor overstap jij wilt maken
  • zij zeggen het huidige contract op en sluiten het nieuwe contract af
  • jij geeft de meterstanden door en je krijgt de afrekening in huis

Het werkt dus echt heel eenvoudig en er is echt geen enkele reden om dit niet te doen! Laat dus niet die lagere tarieven en de overstapbonus liggen, maar ga eens aan de slag met gas en stroom vergelijken. Je zult zien dat ook jij flink kunt besparen op deze vaste lasten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn