Geef je baby de steun en support die het nodig heeft Manduca draagzak

Een pasgeboren kindje is natuurlijk dolle pret, behalve dan dat je geen slaap meer krijgt en de hele dag door in de weer bent met je kindje. Maar het is wel je kindje en dat maakt dat je alles als een voordeel ervaart. Hoe kun je ook anders, het is immers je kind! En de enige juiste houding ten opzichte van je kind is er een van liefde en affectie. Dus begraaf alle gevoelens van irritatie en frustratie diep naar de kelders van je ziel en geniet met volle teugen van je kindje. Er zijn gelukkig genoeg artikelen te krijgen waarmee je het genieten kunt maximaliseren. Zo zijn er tegenwoordig heuse draagzaken waarin je je kindje kunt vervoeren. Met een Manduca draagzak bijvoorbeeld, kun je je kindje tegen de borst dragen en heb je je armen vrij. Tegelijkertijd verkeer je constant in een innige omarming met je kindje. Net als de kangoeroe met haar kinderen in de buidel, zo kun jij met de Manduca draagzak ook als een kangoeroe rondlopen. Het is natuurlijk handig als je je handen vrij hebt, terwijl je je kindje zo dicht bij mogelijk bij je houdt. Je kindje voelt zich natuurlijk ook veilig met zijn of haar hoofdje tegen de borst van de moeder en kan genieten van de lichaamswarmte van jou als ouder. Dat is altijd goed, want de ingebouwde kachels is bij kinderen nog niet zo sterk ontwikkeld als bij volwassenen. Vrouwen zijn over het algemeen ook minder warm dan mannen, dus de combinatie van vrouw en kind is ideaal, want beide kunnen dan genieten van de lichaamswarmte van de ander. En dat dus allemaal via een Manduca draagzak. Je zou bijna een kindje nemen omdat je dan lekker warm kunt zijn. Maar het is niet aan te raden, want kinderen worden groter en uiteindelijk kun je niet meer genieten van de lichaamswarmte van je kindje. Als de enige reden om kinderen te nemen de warmte was, dan kom je uiteindelijk van een koude kermis thuis. Hoewel je natuurlijk een nieuw kindje kunt nemen, want aan Manduca draagzak is van uitstekende kwaliteit en daar kun je prima meerdere kinderen in vervoeren. Dat mag ook wel, want een Manduca draagzak is aan de prijzige kant, maar daar krijg je dan wel topkwaliteit voor terug. En niets is natuurlijk te goed voor je kindje, dus je wilt natuurlijk niet bezuinigen op een Manduca draagzak.

De eigenschappen van een Manduca draagzak

De Manduca draagzak is van uitstekende kwaliteit en is als een fluwelen bedje voor je kind. Als je een Manduca draagzak bestelt, dan heb je in ieder geval te maken met een draagzak met de volgende eigenschappen:

  • De Manduca draagzak is aan de buitenkant gemaakt van slijtvaste biologisch canvas en hennep
  • De Manduca draagzak is gevoerd met 100% schadestof gecontroleerde katoen
  • De Manduca draagzak heeft veiligheidsgespen van Duraflex
  • De Manduca draagzak heeft nikkelvrije ritsen en drukknopen

Zoals je kunt zien hebben de ontwerpers goed nagedacht over deze kind- en milieuvriendelijke draagzak. Het eco-bewustzijn spat er bijna vanaf. Alle moeders en vaders die menen dat ze hun kroost moeten voorzien van de meest natuurlijke middelen, die hun kinderen niet inenten en die alle soorten ‘gif’ uit de buurt van hun kinderen willen houden, kunnen hun hart ophalen met deze biologische draagzak. Je kinderen worden met deze draagzak ultiem verwend en dat kan de weerbaarheid op latere leeftijd natuurlijk alleen maar ten goede komen. Houd je kinderen dan ook zo dicht mogelijk bij je en het liefst ook zo lang mogelijk. De draagzak van Manduca is geschikt voor kinderen tot maar liefst 5 jaar. Dus zelfs 5 jarige kinderen kun je nog in de zak hangen en meedragen. Moederlijker kan het eigenlijk niet worden, en dat is tenslotte toch waarom je kinderen hebt genomen, om ze te bemoederen.

Kenmerken van de Manduca

De Manduca draagzak is speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van je kind te bevorderen. De Manduca is bijvoorbeeld zo gemaakt dat de baby met gespreide beentjes in de kikkerpositie in de zak hangt. Dit komt de heupontwikkeling ten goede. Tevens wordt het gewicht van de baby hierdoor gelijkmatig verdeeld. Dat is niet alleen goed voor de baby, maar ook voor de ouder die de baby moet dragen. Een ander kenmerk van de Manduca is de brede tailleband. Door deze band komt het merendeel van het gewicht terecht op de heupen. Dit spaart de rug en de schouders van de drager en daarom is de Manduca ook ideaal voor mensen met schouder- en rugklachten. De meest gangbare positie waarin je je kindje draagt is op de buik. Maar de Manduca is multifunctioneel, dus je kunt je kindje ook prima op je rug dragen met de Manduca. Tevens kun je je kindje op je heup dragen. Dus als je vermoeid raakt in een bepaalde positie dan kun je prima wisselen van draagpositie. Een andere multifunctioneel element van de Manduca is dat de draagzak aan verschillende maten van de drager kan worden aangepast. Dus als je nog wat zwangerschapskilo’s over hebt, dan is dat geen enkel probleem met de Manduca. Zoals gezegd heb je je handen en armen vrij als je de baby in de Manduca draagzak stopt. Ook als het kindje slaapt kun je je handen vrijhouden door de bijgeleverde slaapkap. In de slaapkap blijft het hoofdje van de slapende baby goed ondersteund.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn