Geef je op voor een gonorroe test

Het is misschien niet het meest populaire onderwerp om over te praten. Maar het is nu eenmaal heel belangrijk om je te laten testen op SOA. Er zijn nogal wat tests op dit gebied die je kunt laten doen. Maar erover praten aan de ene kant en het aan de andere kant ook daadwerkelijk ondergaan zijn twee heel verschillende dingen. Het is van niemand de favoriete hobby om bijvoorbeeld een gonorroe test te doen. Maar het is zo belangrijk om goed voor je eigen lijf te zorgen, dat het toch echt heel verstandig zou zijn om wel actie te ondernemen op dit gebied. Zet een eerste stap, en ga naar de site van One Day Clinic. Via onedayclinic.nl krijg je veel meer informatie over het laten afnemen van een gonorroe test. Als je naar deze kliniek gaat, zijn er veel voordelen die je wellicht over de streep kunnen trekken:

  • Anonieme test mogelijk
  • Test binnen 20 minuten klaar
  • Uitslag binnen twee werkdagen

De voordelen van een gonorroe test bij One Day Clinic

Er zijn mensen die geen gonorroe test willen doen in verband met privacy. Maar dat hoeft zeker geen reden meer te zijn om het niet te doen. Want bij One Day Clinic kun je dit gewoon anoniem doen als je daar behoefte aan hebt. Om wat voor reden dan ook, dat maakt niet uit. Zij regelen het voor je zodat je alsnog getest kunt worden. Dat is een hele belangrijke service. Maar er is meer, want het is ook een groot voordeel dat de test binnen 20 minuten is gedaan. Je hoeft geen dag uit te trekken voor de gonorroe test. Maak een afspraak bij One Day Clinic, dan weet je zeker dat je snel weer buiten staat. Bovendien kun je hier voor vriendelijke prijzen allerlei tests laten doen, voor diverse seksueel overdraagbare aandoeningen. En de tests zijn hier ook zeer betrouwbaar. Mocht je een gonorroe test hebben gedaan, dan heb je al binnen twee werkdagen de uitslag. Ook dat is heel fijn, dan hoef je niet lang in onzekerheid te zitten wachten. Mocht dat te lang duren, dan kun je ook nog kiezen voor een sneltest, dan heb je al binnen twee uur de uitslag. Je wordt hier dan over gebeld. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden en voordelen die bij een gonorroe test van One Day Clinic komen kijken. Dus eigenlijk is er geen excuus meer om het niet te doen.

One Day Clinic helpt je graag

Iedereen weet wel dat het veel verstandiger is om veilig te vrijen. Maar in de praktijk houdt nog lang niet iedereen zich aan deze regel. En dat kan allerlei nare gevolgen hebben, zoals een SOA. Daar wil je niet aan denken, maar als je onveilige seks hebt moet dat wel. Al doe je dat maar een keer. Het is van groot belang dat je bij twijfel zo snel mogelijk een gonorroe test doet. Natuurlijk is het verstandig om bij klachten zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wellicht heb je last van een pijnlijk gevoel bij het plassen, keelontsteking of opgezette klieren in de hals bijvoorbeeld. maar ook als je geen klachten hebt kun je last hebben van gonorroe. Het is zeer besmettelijk, dus als je door iemand met wie je naar bed bent geweest wordt gewaarschuwd, of je hebt het vermoeden dat je een SOA hebt, geef je op voor een gonorroe test om zo snel mogelijk zekerheid te krijgen. De tests van One Day Clinic zijn zeer betrouwbaar, goedkoper dan bij de huisarts en je hebt snel de uitslag.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn