Goochelaar huren?

Organiseer jij binnenkort een evenement? Zoals een huwelijk of een groot verjaardagsfeest? Of organiseer je een ander evenement, zoals een personeelsfeest of misschien wel een festival? Dan is het verstandig om te kiezen voor. entertainment voor alle gasten die je evenement komen bezoeken. Natuurlijk heb je vast al aan bijna alles gedacht. De muziek, het eten, de decoratie en wat allemaal nog meer. Maar of het nou om een intieme vrijdagmiddagborrel of om een grote bedrijvenbeurs gaat, je evenement is pas echt af wanneer je er iets unieks aan toevoegt. Iets wat de gasten nooit meer zullen vergeten. Met andere woorden: een leuk extraatje. Heb jij bijvoorbeeld wel eens aan een goochelaar gedacht? Hoewel het misschien niet direct in je opkomt, kan een goochelaar op bijna elk evenement een perfecte toevoeging zijn. Lees snel verder om te weten te komen wat een goochelaar zoal voor jou kan betekenen!

Waar kun je een goochelaar voor inzetten?

Bij een goochelaar of illusionist denk je misschien als eerste aan de grote goochelshows en de televisieprogramma’s. Maar als je een beetje rondspeurt op het internet kun je ook hele toegankelijke vinden. Neem bijvoorbeeld de goochelaar Rich Magic. Hij is in te huren om verschillende acts te doen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tafelgoochelaar
  • Beursgoochelaar
  • Spreker
  • Workshop
  • Goochelshow voor kinderen

Een tafelgoochelaar huren is ontzettend leuk bij ieder evenement. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeestje. Hoe leuk is het als er tijdens de borrel iemand aan je tafel komt staan die vliegensvlug een paar goede kaarttrucs uit de mouw schudt? De gasten zijn niet verplicht de hele avond naar een show te kijken, maar worden even wakker geschud met een beetje entertainment. Daar kunnen ze zeker weten nog lang over napraten? 

Als je je bedrijf op een unieke manier wilt neerzetten op een beurs, is het ook leuk en nuttig om een goochelaar mee te nemen. Je komt origineel en creatief uit de hoek maar bovenal: je zult de aandacht van heel veel bezoekers trekken. Voor je het weet is jouw product in het middelpunt van de belangstelling gezet bij een grote groep mensen. Dat is nog eens leuk reclamemaken!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met je bedrijfsuitje te ondernemen? Of zoek je een originele invulling voor een kinderfeestje? Ook dan is een goochelaar inhuren voor een workshop of show een geweldige en originele manier om te laten zien dat jij echt werk in je evenement hebt gestoken. Kijk eens op de website van Rich Magic om te weten te komen welke mogelijkheden voor hij voor jou heeft.

Goochelaar voor het bedrijfsleven

Bijzonder aan Rich Magic is dat hij naast zijn acts en workshops, ook is in te huren als spreker. Als goochelaar weet hij als geen ander hoe belangrijk communicatie, beïnvloeding, lichaamstaal en focus zijn. Ook weet hij perfect uit te leggen hoe je deze lemmeten kunt inzetten. Met andere woorden: ook in het bedrijfsleven kunnen mensen veel praktisch inzetbare eigenschappen aanleren met een lezing van Rich Magic. Het is dan ook niet voor niets dat hij een graag geziene spreker is op congressen en bedrijfsevenementen.

https://www.richmagic.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn