Hebt u een makelaarskantoor in Beverwijk nodig?

De website waar u snel uw huis in de omgeving van Beverwijk mee kunt verkopen is natuurlijk makelaar-beverwijk.nu. Wij zijn Van Gulik Makelaars, een makelaarskantoor in Beverwijk met meer dan 35 jaar ervaring. Als u voor het eerst een huis wilt kopen dan komt hier nog heel wat bij kijken. Ons makelaarskantoor in Beverwijk is een totaalbedrijf in de zin dat u ons inhuurt en we u vervolgens van begin tot eind helpen bij het vinden en kopen van een huis. U zult namelijk niet alleen maar een woning moeten vinden, er moeten onderhandelingen plaatsvinden om de vraagprijs naar beneden te krijgen. U wilt immers geen dief van de portemonnee zijn. Tevens moet u een notaris vinden waar u de verkoop kunt ondertekenen. Wellicht hebt u financieel advies nodig, en zoekt u nog een bank waar u een hypotheek kunt afsluiten. Ons makelaarskantoor in Beverwijk helpt u bij al deze zaken. Sterker nog, mocht u er qua verhuizing niet uitkomen dan willen we u zelfs helpen bij het zoeken naar een gerenommeerd verhuisbedrijf. U leest het, ons makelaarskantoor in Beverwijk kan u op vele fronten bijstaan en dan hebben we het tot dusver enkel gehad over de koop van een huis in Beverwijk. Want misschien wilt u juist uw huis verkopen en is dat de reden dat u een makelaarskantoor in Beverwijk zoekt. Uiteraard mag u ook dan op onze hulp rekenen.

Ons makelaarskantoor uit Beverwijk staat te allen tijde voor u klaar

In principe kan ons makelaarskantoor in Beverwijk u helpen bij:

  • De koop van een huis bij een andere makelaar,
  • De koop van een huis bij Van Gulik makelaars,
  • De verkoop van uw eigen huis,
  • Om de waarde van uw huis te taxeren,
  • En om u te helpen bij de verhuur van uw huis. Uw huis moet namelijk aan diverse voorwaarden voldoen en u hebt een verhuurvergunning nodig.

Niet alleen kan ons makelaarskantoor uit Beverwijk u in deze stad helpen. We hebben bijvoorbeeld een breed aanbod aan huizen in de regio zoals in Wijk bij Duurstede en Castricum. Mocht u vanuit een omliggende stad willen verhuizen dan kunt u tevens gebruik maken van de expertise van dit makelaarskantoor in Beverwijk. We hopen dat u daarom eens contact met ons opneemt. Dat kan op vele manieren. Bel ons makelaarskantoor in Beverwijk eens op tijdens kantooruren of stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. U bent tevens op afspraak welkom bij ons op kantoor en we kunnen een taxateur naar u toesturen om uw woning op waarde te schatten. Misschien wilt u ons aanbod volgen en liked u ons op Facebook, volgt u ons op Twitter en voegt u ons toe op Linked in. Dit zijn moderne methodes om het laatste nieuws over dit makelaarskantoor in Beverwijk te kunnen volgen.

Taxeren is ook een van onze specialiteiten

U hoeft niet langer op zoek naar een notaris, een makelaar en een verhuisbedrijf want wij nemen al deze problemen van u over. U kunt zich richten op het inpakken van uw spullen en het verbouwen van uw huis. Daar zult u het immers al druk genoeg mee krijgen. Zeker als u een kaal huis krijgt opgeleverd. Dan moet er naast een keuken en badkamer ook nog een gloednieuwe vloer in. En wat dacht u van de muren en het plafond? Gaat u behangen of toch verven? En hebt u al nagedacht over de inrichting van uw tuin of het interieur in uw woon- en slaapkamer? Hier gaat veel tijd in zitten en dat is nodig om er een eigen huis van te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn