Herenpantoffels zijn weer terug in de mode

Bent u op zoek naar een bedrijf dat herenpantoffels produceert en verkoopt in Nederland en België? Dan hebt u dat bedrijf nu gevonden! Want via shepherd-pantoffels.nl kunt u snel en voordelig pantoffels van geweldige kwaliteit kopen. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van herenpantoffels, damespantoffels en pantoffels voor kinderen en baby’s van voornamelijk schapenwol. Deze sloffen, zoals ze ook wel genoemd worden, hebben een rubberen zool waarmee we een langdurige grip onder elke ondergrond in uw huis kunnen garanderen. Bijkomend voordeel is het feit dat deze zool niet de kou uit uw vloer doorlaat. Dus zowel dankzij het wol en de rubberen zool hebt u te allen tijde warme voeten. En dat is voor velen goed nieuws. Is het herfst of begint de lente en wilt u daarom de centrale verwarming liever niet de hele dag aan hebben staan? Dan komen herenpantoffels als geroepen. Want de temperatuur kan aangenaam zijn in huis terwijl uw vloer wel erg koud is. En als u graag op blote voeten of op sokken rondloopt dan is dat in deze seizoenen niet langer mogelijk zonder erg koude voeten te krijgen. Dat heeft te maken met het feit dat laminaat en steen warmte niet lang vasthouden en het feit dat warmte opstijgt. Dus uw vloer wordt als eerste koud. Dankzij onze prachtige en comfortabele herenpantoffels hebt u hier geen last meer van.

Hebt u een koude vloer? Trek dan uw herenpantoffels aan

De herenpantoffels kunt u ook dragen als u net uit de douche of uw bad stapt. U bent dan lekker uitgerust en vrij van stress. Maar als u dan naast het douchematje stapt op de koude stenen vloer dan wilt u waarschijnlijk het liefste direct weer in bad duiken. Neem daarom de herenpantoffels mee naar de badkamer zodat u na het afdrogen direct de herenpantoffels aan kunt trekken. Zo ziet u maar dat het hebben van een paar herenpantoffels geen overbodige luxe is. Kijk eens op onze website naar de uiteenlopende designs. U zult zien dat we herenpantoffels verkopen in diverse patronen en kleuren. Herenpantoffels die tot aan uw enkels komen of die u als kleine laarsjes draagt. We hopen dat u een ideaal paar vindt. Er zijn vele voordelen aan online bestellen verbonden. Zo hoeft u er in de eerste plaats uw huis niet voor te verlaten en kunt u vanachter vrijwel al uw elektronische apparaten bestellen. Maar u kunt echter niet de pantoffels passen. Houdt u daarom uw schoenmaat aan als richtlijn. U kunt de maten van sloffen vergelijken met de maten van sokken. Dat wil zeggen dat het meestal een ruwe schatting is zoals 38-42 en 43-46. De kans dat u te kleine pantoffels koopt wordt daardoor wel erg klein. Mocht het toch erg oncomfortabel zitten dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht.

We leveren diverse modellen van het merk Shepherd

Wilt u direct pantoffels bestellen bij Shepherd dan houden we u niet tegen. Want als u dat voor 2 uur in de middag doet dan hebt u ze binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. U kunt ons op diverse manieren bereiken als u nog vragen hebt over onze producten. Mail ons uw vragen of bel ons tijdens kantooruren even op. Als u ons liked via Facebook dan wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en scherpste kortingen. en anders kan het geen kwaad om de website te bookmarken zodat u af en toe op de Sale-pagina kunt kijken.

  • Nooit meer koude voeten in uw eigen huis,
  • Op elke ondergrond hebt u een goede grip,
  • En dankzij de pasvorm worden uw voeten stevig ondersteund.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn