Het beste EPDM rubber voor u

Heeft u wel eens gehoord van EPDM rubber? De kans is groot dat u deze vraag zojuist met een nee heeft beantwoord. Dit is helemaal niet erg, maar als wij u vertellen waar EPDM rubber allemaal voor gebruikt wordt, dan zult u erachter komen dat u er vast wel eens mee te maken heeft. Misschien zelfs wel op een dagelijks basis! EPDM rubber wordt namelijk gebruikt voor dakbedekking en is hier inmiddels eigenlijk niet meer weg te denken. Daarnaast wordt het ook gebruikt in auto’s.

  • Raam
  • Portier
  • Afdichting

Het materiaal is ontzettend populair vanwege twee belangrijke redenen. Ten eerste is het een zeer goedkoop materiaal en daarnaast heeft het ook nog eens een lange levensduur. Er is dus bijna geen reden te bedenken om deze rubber soort niet te gebruiken. Wanneer u zelfs aan de slag gaat met EPDM, dan is het belangrijk om te weten dat er twee verschillende soorten bestaan. Het verschil ontstaat door het verwerkingsproces en dit zorgt er onder andere voor dat u op een andere wijze met het materiaal aan de slag moet gaan. Gaat u dit product gebruiken als dakbedekking? Dan is het uiteraard belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Het laatste wat u wilt is dat het dak gaat lekken!

Meer weten over de verwerkingswijze

De eerste soort EPDM rubber is de Europese variant en daarnaast is er de Amerikaanse variant. Wat het verschil is tussen de twee productieprocessen? In de Amerikaanse variant wordt talk verwerkt in dit zorgt er dus voor dat u er op een andere manier mee aan de slag moet gaan. Uiteraard zijn beide vormen van het EPDM rubber goed te gebruiken als dakbedekking (of voor verschillende onderdelen in de auto), maar het is wel van belang dat u met de juiste producten aan de slag gaat. Wilt u hier graag meer informatie over of wilt u direct EPDM rubber gaan aanschaffen? Dan bent u hiervoor bij Interexpress aan het juiste adres. Op deze website treft u alle informatie aan die u nodig heeft om uw EPDM rubber project tot een succesvol einde te brengen. Dit materiaal is zonder twijfel de beste en meest duurzame dakbedekking waarvoor u op dit moment kunt kiezen. Het is dan ook niet gek dat wij voor de volle 100% achter dit product staan en u te allen tijden zullen aanraden om hiervoor te kiezen.

Het aanschaffen van de juiste producten

Op de website van Interexpress kunt u dus terecht voor het aanschaffen van de juiste lijmen en kitten en natuurlijk kunt u zit u hier ook goed voor het kopen van EPDM rubber. Gelukkig maken ze het u graag makkelijk. Heeft u geen zin om precies uit te vinden wat u nu nodig heeft? Dan zijn er ook daktotaalpakketten waar u voor kunt gaan. Hiermee heeft u in een keer alles in huis en kunt u er direct mee aan de slag gaan. Als u echter nog nooit eerder met EPDM rubber heeft gewerkt en er is niet iemand bij u in de buurt die hier wel ervaring mee heeft, dan raden wij u wel aan om eerst goed door te nemen hoe u het materiaal nu precies moet gebruiken. Dit zal het een stuk makkelijker maken om mee aan de slag te gaan en het project waar u mee bezig bent, zal dan ook in een keer slagen. Daar is toch ook wel iets voor te zeggen? Wilt u graag meer informatie omtrent EPDM rubber? Neem dan zeker contact op met Interexpress. Zij kunnen u dan meer vertellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn