Het fascinerende fenomeen van iPhone hoesjes

Smartphonehoes - Iphone hoesjesHet is alweer zeker tien jaar geleden dat de eerste iPhone door Apple op de markt werd gebracht. Het zorgde voor een revolutie in telecommunicatie: de smartphone werd in no time enorm populair. Niet veel mensen weten dat de iPhone niet de eerste smartphone was, maar het is wel degelijk het toestel geweest dat de smartphone mainstream en populair heeft gemaakt en tot de huidig enorm heeft verheven. Wie inmiddels nog geen smartphone heeft, loopt duidelijk achter. En dat allemaal met dank aan de iPhone en het briljante strategische inzicht van Steve Jobs. Inmiddels behoort Apple tot één van de A-merken van smartphones. Apple is marktleider, met hoge prijzen, strak ontwerp en mensen die bereid zijn ’s nachts voor winkels te kamperen om het nieuwste model als één van de eersten aan te kunnen schaffen. Kortom: Apple’s iPhone is een waar historisch, technologisch en cultureel fenomeen. Bij zulk enorm succes horen natuurlijk allerlei soorten spin-offs, toevoegingen en accessoires. Denk hierbij niet alleen aan apps en andere apparaten waarmee je samen een heuse iCloud kunt bouwen, maar ook aan eenvoudigere – minder technologisch hoogstaande – maar daarom niet minder populaire of interessante dingen. Ik heb het in het bijzonder over iPhone hoesjes. In eerste instantie waren iPhone hoesjes waarschijnlijk uitgevonden of bedacht om de telefoons te beschermen. Het ontwerp van de iPhone is namelijk gebaseerd op een groot glazen touchscreen en een zo slank mogelijk apparaat en de trend is om beide eigenschappen vooral uit te vergroten. Je kunt je voorstellen dat deze specifieke kenmerken de iPhone vrij kwetsbaar maken en niet bepaald schokbestendig. Laten we het erop houden dat een iPhone wat dat betreft niet bepaald een ouderwetse, niet-slimme Nokia is. Dus omdat de iPhone een relatief kwetsbare telefoon is, werden er iPhone hoesjes voor ontwikkeld. Deze hoesjes moesten natuurlijk van veerkrachtig en stevig materiaal zijn, zoals rubber of siliconen, zodat ze konden functioneren als bescherming voor de iPhone en het apparaat zo schokbestendiger konden maken. Het leuke aan materiaal als rubber en siliconen of andersoortige kunststof is dat je er een heleboel mee kunt qua vorm en kleur. De volgende stap is dan al gauw gezet: iPhone hoesjes werden van een beschermmiddel al gauw een versiering, een modeaccessoire en een manier van zelfexpressie.

Welkom in de wondere wereld van iPhone hoesjes!

Je hebt ze vast al wel eens gezien in de stad, in de bar, in de kantine, in de bus, in de trein, op school, op je werk, bij familie, vrienden of collega’s: iPhone hoesjes in allerlei kleuren, maten en vormen. Misschien heb je er zelf al wel één! Er bestaan bijna net zo veel verschillende iPhone hoesjes als er persoonlijke voorkeuren, lievelingskleuren, lievelingsfilms, tekenfilmhelden, popsterren, nationale vlaggen en inspirerende of grappige teksten bestaan. En dan heb ik het nog niet eens over de functionele iPhone hoesjes, die ingebouwde thermometers, spiegeltjes, laserpointers, vijlen, portemonnees en zelfs – dit is geen grapje – oogschaduw- of waterverfdoosjes, inclusief kwastjes. Wanneer je op internet zoekt naar bijzondere iPhone hoesjes duiken er een heleboel interessante en meer of minder handige iPhone hoesjes op. De regel lijkt een afgeleide te zijn van de op internet welbekende Regel 34: als je het kunt bedenken, dat iemand er al iPhone hoesjes van heeft gemaakt. De vraag is natuurlijk waar je naar op zoek bent. Veel van de iPhone hoesjes die ik net opnoemde klinken heel bijzonder en spannend en fascinerend, maar zijn niet per se handig. Als je op zoek bent naar leuke, stijlvolle, maffe, serieuze, grappige, serieuze, praktische of professionele iPhone hoesjes, dan is er een website waar je sowieso zult vinden wat je zoekt. Smartphonehoes.nl – een Nederlandse webwinkel waar vooral iPhone hoesjes worden verkocht, maar ook hoezen en accessoires voor Samsung telefoons, tablets, iPods en iPads – heeft een enorm uitgebreid assortiment, met voor ieder wat wils. Ze hebben er onder andere iPhone hoesjes in de vorm of met het ontwerp van

  • functionele siliconenbescherming
  • allerlei kleuren cassettebandjes
  • allerlei soorten Minions
  • Gameboys
  • sportarmbanden, zodat je tijdens het sporten bijvoorbeeld eenvoudig muziek kan luisteren
  • rekenmachines
  • Playbunnies – inclusief doddig staartje
  • Lederen portemonnee
  • creditcards

Verder zijn er ook heel elegante houten, stoffen en aluminium iPhone hoesjes. In totaal heeft Smartphonehoes.nl meer dan vijfhonderd iPhone hoesjes te koop, dus daar moet zeker ook iets voor jou tussen zitten!

Dé Nederlandse webwinkel voor smartphone hoesjes

Smartphonehoes.nl is een webwinkel die is begaan met zowel het beschermen van je smartphone, als je in staat stellen je telefoon op een opvallende, leuke en passende manier te personaliseren, zodat iedereen meteen kan zien dat het die van jou is. Volgens Smartphonehoes.com hebben ze het grootste assortiment iPhone hoesjes. Als je hun website bekijkt is dat niet moeilijk om te geloven. Mocht het nou toch voorkomen dat je jouw ideale hoesje niet in hun assortiment aantreft? Dan kun je ze bellen, mailen of anderszins contact met ze opnemen en dan bekijken ze bij Smartphonehoes.nl of ze jouw gewenste telefoonhoes speciaal voor jou kunnen bestellen. Daarnaast wordt de voorraad van Smartphonehoes.nl wekelijks aangevuld met nieuwe en oudere, populaire exemplaren. Het mag dus zo goed as onmogelijk heten dat je niet vindt wat je zoekt of graag wil hebben bij deze webwinkel. Mocht je hoes uiteindelijk toch niet bevallen, dan kun je hem ook kosteloos retourneren. Eén ding is duidelijk: de klantenservice van Smartphonehoes.nl mag er zijn. Geloof mij niet alleen, maar ga af op de 1262 personen die een aanbeveling hebben achtergelaten op Kiyoh en samen Smartphonehoes.com een 8.4 gemiddeld geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn