Hier vindt je de mooiste kantoorinrichtingen

Als je een bedrijfspand moet inrichten ben jij op de website van Shiraz Office Furniture aan het goede adres. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment kantoorinrichtingen. Deze zijn allemaal in de webshop te bestellen maar je kunt ze ook live komen bekijken in hun showroom in Dordrecht. Deze is maar liefst 1000m2 groot en je vindt er alles wat je maat kunt bedenken op het gebied van kantoormeubilair, bijvoorbeeld:

  • Meubels voor in een wachtkamer
  • Displays, kaartenrekken en vitrines
  • Grote (eventueel op maat gemaakte) vergadertafels
  • Kantoorstoelen voor allerlei doeleinden
  • Accessoires zoals prullenbakken en snoerverdelers

Bij Shiraz Office Furniture vindt je echt alles wat je nodig hebt om een kantoor in te richten. Van wachtkamer tot behandelruimte, en van presentatiemateriaal tot in hoogte verstelbare bureaus. Voor de beste kantoorinrichtingen kijk je dus vast op hun website (waar vrijwel hun hele assortiment staat) en als je enthousiast bent geworden dan plan je een middagje rondneuzen in hun showroom in Dordrecht. Het maakt niet eens uit in welke stijl je kantoorinrichtingen zoekt. Bij Shiraz verkopen ze namelijk zowel hele basic meubels als trendy designs die niet zouden misstaan in een chic directeurskantoor. Dus of je nu tijdloze meubels voor je kantoor zoekt in neutrale kleuren, of liever iets opvallends en hips koopt, bij Shiraz Office Furniture hebben ze het allemaal. En indien gewenst kun je het dus gewoon online bestellen, voor diegenen die geen zin hebben om helemaal naar Dordrecht te rijden.

Vergadertafel op maat gemaakt

Als je op zoek bent naar een grote vergadertafel dan kun je deze net als alle andere typen kantoorinrichtingen vinden in de winkel en webshop van Shiraz. Maar als je een tafel zoekt die groter is dan 2,5 meter is de keuze die hebt wel vrij klein. Tafels van zo’n formaat worden doorgaans door Shiraz op maat gemaakt. De reden daarvoor is dat ze heel veel plek in beslag nemen in hun showroom en dat ze liever hebben dat klanten de tafel tot in detail zelf kunnen ontwerpen. Ze hebben namelijk verschillende soorten bladen waaruit je kunt kiezen en zelfs de poten kun je zelf uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, stalen constructie en basic blad als de rest van de kantoorinrichtingen ook zo basic is, of juist voor een warm blad van een lichte houtsoort. Deze past weer beter bij kleurrijker kantoormeubilair. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Shiraz Office Furniture maakt voor jou die unieke vergadertafel helemaal op maat, precies van het materiaal en de poten die je wenst, en in de maat die perfect is voor de ruimte waarin hij moet komen te staan.

Budget kantoorinrichtingen kopen

Bij Shiraz kun je terecht voor de meest luxe en trendy kantoorinrichtingen, maar ook als je pas net met je bedrijf gestart bent en je niet zoveel te besteden hebt hebben ze geschikte meubels. Budget kantoorinrichtingen zijn vaak niet zo goed van kwaliteit, maar bij Shiraz hebben ze een hele mooie selectie die dat juist wel is. Ze zijn weliswaar basic, maar er zit wel garantie op en ze voldoen prima op kantoor. Als je de boel gewoon een beetje leuk aankleedt en zorgt voor mooie wanddecoratie (die ze daar ook verkopen!) is dat budget kantoormeubilair echt meer dan prima. 

https://www.shiraz.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn