Hulp bij afvallen in Utrecht

Zoek je hulp bij het afvallen in Utrecht? Dan kan ik je Balans Door Voeding van harte aanbevelen. Om te beginnen werk je met de beste voedingscoach aan jouw nieuwe levensstijl en dat gaat je geweldige en duurzame resultaten opleveren. Je kunt bij balansdoorvoeding.nl terecht voor hulp bij afvallen in Utrecht. Dat betekent hulp bij afvallen in Utrecht door een coach die echt weet waar ze het over heeft. Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat hulp bij afvallen in Utrecht voor mij enorm heeft geholpen. Toen ik aanklopte bij balansdoorvoeding.nl was ik ten einde raad. Ik had werkelijk alles geprobeerd wat een mens kan proberen om af te vallen. Natuurlijk had ik een hele periode helemaal geen koolhydraten gegeten. Geen brood, geen aardappelen, geen rijst. Koolhydraten werden mijn grootste vijand. Viel ik er door af? Hele goede vraag waar ik niet een eenduidig antwoord op kan geven. Mijn gewicht schommelde wat af. Vaak had het te maken met mijn gemoedstoestand. De ene periode hield ik een gezond dieet langer vol, en dat wisselde zich dan af met periodes waarin ik mezelf gewoon niet meer kon inhouden. Al met al kan ik zeggen dat het schommelen van mijn gewicht me gewoon heel veel onrust opleverde. Ik wilde heel erg graag gewoon gezond zijn, en me goed voelen, maar het wilde maar niet lukken. Een andere episode in mijn afvalcarrière was het raw food hoofdstuk. Dat duurde vrij lang; een jaar denk ik wel. Ik kocht een boek over rauw voedsel en verklaarde dat mijn nieuwe religie. Het hielp wel. Ik viel af, maar al dat rauwe voer maakte mijn darmen niet blij. Ik had de hele tijd pijn aan mijn buik en de voeding werd helemaal niet goed opgenomen. Wat heel er leuk en hoopvol begon, eindigde toch weer met de conclusie dat dit niet het antwoord op alles was. Voor ik hulp bij afvallen in Utrecht vond, heb ik echt bijna wel ieder dieet geprobeerd dat er bestaat. Ook had ik heus wel wat kennis opgebouwd over wat wel en niet te doen, maar pas toen ik hulp bij afvallen in Utrecht inschakelde, vielen de puzzelstukjes op zijn plek. De belangrijkste richtlijnen van de coaching waren:

  • Een balans vinden van voeding dat bij je past;
  • Op een ontspannen manier aan de slag gaan;
  • Voor geen haast hebben met afvallen.

Hulp bij afvallen in Utrecht met duurzame resultaten

Hulp bij afvallen in Utrecht was voor mij echt een stap naar een andere manier van leven. Het was een belangrijk stap die ik voor mezelf heb durven zetten. Ik ben namelijk niet iemand die gemakkelijk om hulp vraagt en ik vond het dan ook niet makkelijk om naar iemand uit te reiken. Vragen om hulp bij afvallen in Utrecht voelde toch altijd een beetje als een zwaktebod, maar die overtuiging heb ik nu echt helemaal overboord gegooid. Je mag best om hulp vragen. Sterker nog; om hulp vragen is sterk en goed.

Meer energie

Wat de begeleiding bij het afvallen me heeft opgeleverd is een hele bak meer energie dan dat ik had. Vroeger dacht ik dat ik honger moest lijden om af te vallen. Dat is niet zo en dat is een hele bevrijding. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik heb uitgereikt naar een coach die me alles kon vertellen over voeding en hoe ik mijn pad naar een gezonder gewicht moest bewandelen. Ik raad dan ook iedereen aan eens contact op te nemen met de voedingscoach van Balans Door Voeding. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn