Ik ging op zoek naar een schilder in Enschede

Vorige maand overviel ons een beklemmend gevoel. Mijn vrouw en ik voelden ons niet meer zo thuis in ons huis. We woonden er al zeker tien jaar. Sinds we het huis kochten hebben we alleen de keuken gerenoveerd. De rest van het huis is in die tien jaar eigenlijk onaangeroerd gebleven. Nu konden we natuurlijk simpelweg verhuizen. Nieuw huis, nieuwe omgeving en daarmee probleem opgelost. Helaas was ons budget daarvoor niet afdoende. Die vlieger ging dus niet op. Toen bedacht mijn vrouw ineens dat we wel wat opknapwerk konden verrichten. Helaas zijn we niet echt klussers. Aanpakken zit niet in onze aard en bovendien kleven daar allerlei risico’s aan die je maar beter aan professionals kan overlaten. Daarom  besloten we de opknapbeurt uit te besteden. Als eerste vonden we dat de hele binnenkant wel een nieuw kleurtje kon gebruiken. Dat gebroken wit kwam regelrecht uit de jaren 1980 en kon, aldus mijn vrouw, ‘echt niet meer’. Zodoende gingen we op zoek naar een schilder in Enschede. We wilden het liefst dat de schilder uit Enschede kwam, omdat we graag zagen dat de desbetreffende persoon een band had met de omgeving. Daarnaast maakt het de communicatie natuurlijk wat soepeler, als de schilder ook in Enschede werkzaam of woonachtig is. Op het internet zijn talloze goede bedrijven te vinden. Zelfs zoveel, dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Op een gegeven moment neigden we zelfs maar de handdoek in de ring te gooien – en de klus desnoods maar zelf te gaan klaren – maar gelukkig deden we dat niet. Uiteindelijk kwamen we namelijk op de website van Barink Schilderwerken. Dat vonden we gelijk een mooie en prettige site, dus besloten we met deze schilder in Enschede in zee te gaan. En daar zijn we heel blij om. Zelfs zo blij, dat we in het navolgende iets willen delen over onze positieve ervaringen met deze schilder uit Enschede.

Deze schilder in Enschede heeft behalve voor kwaliteit ook oog voor het milieu!

Wat ons vooral is bijgebleven aan deze schilder in Enschede is de band met de omgeving. Precies wat mijn vrouw en ik zo belangrijk vinden. Barink Schilderwerken is actief in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Natuurlijk staan ze voor hoge kwaliteit, kiezen ze voor goede materialen en gaan ze secuur te werk. Dat is ook wat je mag verwachten van een kwalitatief hoogstaande schilder uit Enschede. Maar dit bedrijf gaat verder. Vanwege hun band met de omgeving gaan ze er prat op hun afval tot een minimum te beperken. En het afval dat ze produceren wordt keurig gescheiden en lokaal verwerkt. Zo leveren ze dus een dubbele bijdrage aan het mooi houden van de regio: door hun schilderwerk en door hun maatschappelijk engagement. Om ervoor te zorgen dat het schilderwerk lang mooi blijft bieden ze ook een onderhoudsplan: voor een bepaald bedrag per maand zorgt dit bedrijf ervoor dat wij de komende tien jaar geen enkel omkijken meer hebben naar ons schilderwerk.

Dit bedrijf is van vele markten thuis

Behalve dat wij door Barink Schilderwerken ons hele huis hebben laten schilderen, is deze schilder uit Enschede van veel meer markten thuis. Zo kan je hier onder andere ook terecht voor:

  • Glas
  • Vloercoating
  • Wandafwerking
  • Kleuradvies
  • Het al eerder genoemde onderhoudsplan

Op de website is allerhande aan informatie te vinden, waaronder een paar goede referenties. De website is barinkschilderwerken.nl. Contact opnemen kan heel gemakkelijk. Via de website, door te bellen of door simpelweg eens langs te komen. Mijn vrouw en ik kunnen deze schilder uit Enschede van harte aanbevelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn