Inbouwspots bestel je heel gemakkelijk online

Als je op zoek bent naar inbouwspots voor de keuken of de badkamer, dan kun je deze heel gemakkelijk en snel bestellen via de webwinkel van pretmetled.nl. Deze winkel is gespecialiseerd in LED lampen en inbouwspots. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar inbouwspots voor in de badkamer, dan ben je bij pretmetled.nl aan het juiste adres. Zo kun je bij deze webwinkel spatwaterbestendige inbouwspots bestellen en deze zijn natuurlijk ideaal voor in een badkamer met een douche. Je leest dan ook precies hoe ver van de waterbron je de inbouwspots moet plaatsen. Het is niet de bedoeling dat de spots te direct worden blootgesteld aan water. De bestendigheid betreft spatwater en stoom dat je in de douche tegenkomt. Voor de veiligheid is het dus altijd goed om de richtlijnen in acht te nemen en de spots op de juiste afstand van de waterbron te plaatsen. Het gaat vaak alleen om de douchekop, want de spots in het plafond komen vrijwel nooit in de buurt van de waterkraan of het water in bad aangezien deze zich op een vrij laag niveau bevinden. Tevens kun je inbouwspots kopen met een dimmer. Ook dat is weer erg handig voor in een badkamer. Een badkamer is een ruimte waar je verschillende activiteiten uitvoert. Zo gebruik je badkamer in de avond om je tanden te poetsen en je klaar te maken voor de nacht in bed. Voor het verwijderen van make-up, tanden poetsen, flossen, nachtcrème smeren, et cetera, kun je dus prima goed en fel licht gebruiken. Je kunt de inbouwspots dan ook via de dimmer fel genoeg laten schijnen. Maar je wilt ook wel eens minder fel licht in de badkamer. Als je even lekker lang en ontspannen wil douchen, dan heb je wel licht nodig, maar dat licht hoeft niet heel fel te zijn. Dat geldt nog meer voor wanneer je in bad gaat liggen. Een heel zwak licht zodat je net je omgeving kunt zien is genoeg, want dan kun je des te beter wegdromen in het warme badwater. Ook als je in de nacht naar het toilet moet, dan moet je wel kunnen zien wat je aan het doen bent. Maar je wil dan niet een fel licht hoeven aanzetten. Je bent immers nog half in slaap en dat wil je graag zo houden, zodat je na je toilet bezoek weer snel in slaap kunt vallen. Als je echter wordt blootgesteld aan een felle lichtbron, dan kun je dat wel vergeten.  

Surf naar pretmetled.nl en bestel je inbouwspots 

Als je bezig bent met de verlichting in de badkamer of een andere ruimte in huis en je wilt daarvoor inbouwspots gebruiken, dan kun je deze direct Inbouwspots bestel je heel gemakkelijk onlinevia de webwinkel van pretmetled.nl bestellen. Je hoeft verder ook geen actie te ondernemen, want na het bestellen worden ze zo snel mogelijk naar je toe verzonden. Het bestellen van de spots is dus zo geregeld. 

Vind de lampen die je nodig hebt

Je hebt nogal wat keuzes en opties en daarom is het handig om via het filtersysteem snel de lampen te vinden die jij nodig hebt. Je kunt filteren op basis van categorieën als: 

  • Fitting
  • Lichtkleur
  • Voltage
  • Dimbaar

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn