Industriële stijl met HK Living

Met het inrichten van een huis wordt er vaak een bepaalde stijl aangehouden. Veel mensen kopen meubelen en accessoires die bijvoorbeeld of modern of klassiek zijn, maar het is ook heel mooi om een combinatie van deze stijlen te laten zien. Bij HK Living kunt u allerlei meubelen kopen in industriële stijl. Hierin komen zowel klassieke als moderne elementen terug. HK Living is een merk uit Nederland dat een breed scala van producten laat zien met een stoere, industriële stijl. Zowel de meubelen als de accessoires laten de trends op het gebied van interieurdesign zien, maar er zit ook altijd iets uit het verleden in. HK Living is hierdoor een hele eigen, goed herkenbare stijl geworden. Neem bijvoorbeeld de broodplanken van HK Living. Dit is een product dat steeds vaker toegepast wordt met verschillende doeleinden. Uiteraard is het een gebruiksvoorwerp en is daarom niet uit een goede keuken weg te denken. De broodplanken van HK Living zijn echter ook decoratie stukken te noemen. U kunt ze namelijk ook als accessoires in het interieur neerzetten of ophangen. HK Living heeft allerlei soorten broodplanken die uitgekozen kunnen worden op vorm of op kleur. Vooral de natuurlijke houtkleur van steigerhout doet het goed bij een industriële, maar toch ook moderne stijl. Deze planken zijn heel goed te gebruiken als decoratie, soms zelf om gewoon neer te zetten en kleur aan de kamer te geven. Ze kunnen daarnaast natuurlijk ook gewoon gebruikt worden om bijvoorbeeld groente op te snijden. Ook heel leuk is het bordenrek getiteld ‘halfje wit’, waarbij de broodplanken in de vorm van sneetjes brood bij elkaar zijn gezet. De planken kunnen zelfs als ontbijtborden worden gebruikt. Naast een groot assortiment aan broodplanken, die allemaal via de webwinkel te koop zijn, kunt u ook kiezen voor andere accessoires of meubelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten zinken opbergmanden. Een product dat steeds vaker in interieurs terug komt. Deze manden kunnen op zichzelf staan als decoratie, maar kunnen ook heel praktisch zijn om bijvoorbeeld kussens in te bewaren. Bij HK Living heeft u veel keus in de mooiste producten.

HK Living voor een prachtig interieur

Met de producten van HK Living kunt u zelf uw interieur helemaal in industriële stijl veranderen. U vindt hier niet alleen kasten, tafels en stoelen, maar ook klokken, vazen en potten. HK Living is een merk dat begonnen is met een aantal producten en steeds groter is geworden. Via de webwinkel kunt u de producten van uw keuze bestellen. De kasten van HK Living vindt u terug in menig interieur. Vooral de houten lockerkasten zijn heel populair. Deze kasten hebben een stoere uitstraling en staan zowel in keukens als slaapkamers heel goed. De kleinere lockerkasten kunnen bijvoorbeeld goed als nachtkastjes gebruikt worden. HK Living produceert deze kasten in verschillende kleuren hout. U kunt kiezen uit wit steigerhout en donkergrijs. De donkere kasten hebben een stoere uitstraling die echt een blikvanger in de ruimte vormen. Ook kunt u deze kleuren mooi combineren met een vloer van steigerhout om het helemaal af te maken. Zelfs de badkamer is met de producten van HK Living helemaal in een stoere, industriële stijl in te richten. De moderne accessoires geven het geheel een mooie afwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan stoere lampen. De warehouse of factory lamp doet het in elke ruimte goed. Deze lampen hebben een kap die geïnspireerd is op klassieke lampen en zijn in een moderne versie uitgevoerd. Ook is het ophangsysteem verstelbaar waardoor ze zowel boven lage salontafels als hoge eetkamertafels mooi tot hun recht komen. De lampenkappen worden vervaardigd van metaal en hebben een zinkkleur waardoor ze ouder lijken. Heel mooi boven een grote tafel van steigerhout. Ook de banken en stoelen van HK Living doen het goed in een modern interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wat grotere banken in Franse stijl. Deze banken worden gemaakt van gerecycled hout, waardoor het oude element mooi terugkomt. Ook deze wat grotere meubelen zijn makkelijk en snel via de website te bestellen. Bij elk product wordt vermeld hoe lang de levertijd is, zodat u weet wanneer u de nieuwe bank in huis kunt verwachten.

Meubelen kopen met korting

Bij HK Living kunt u ook producten met korting kopen. Op de website wordt duidelijk aangegeven welke accessoires op dat moment in de uitverkoop zijn. Een hele populaire stoel is de hangstoel. Deze stoel wordt aan het plafond bevestigd en hangt dus boven de vloer. U kunt goed tot rust komen en relaxen in deze hangstoel gemaakt van hout en rotan. De stoel schommelt en is zowel bij het andere meubilair als op zichzelf staand goed passend bij een modern interieur met een stoere uitstraling. De hangstoel, in het Engels ook wel de Egg chair genoemd, is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Met een aantal mooie kussens is de stoel helemaal af en kunt u in een handomdraai uw eigen loungehoek creëren. De hangstoel van HK Living is heel stevig en kan zo’n 80 kilo dragen, meer dan genoeg dus voor een volwassen vrouw. Het ophangen van de stoel is een fluitje van een cent, met de meegeleverde ophanghaak kunt u de stoel snel ophangen. Vooral de wat robuustere meubelen doen het goed in combinatie met een moderne hangstoel. Door het toevoegen van een zacht kleed en accessoires in pasteltinten maakt u het geheel helemaal af. Zo creëert u een interieur waar u lange tijd plezier van zult hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn