Iphone hoesjes bedrukken

Wil jouw bedrijf of organisatie haar medewerkers belonen voor jaren trouwe dienst en daar zelf ook een slaatje uit slaan? Maak kennis met JM Promotions. Op hun site, https://www.jmpromotions.nl/iphone-hoesjes-bedrukken/, vind je de leukste smartphonehoesjes tegen de laagste prijzen. Vrijwel voor ieder merk is wel een geschikte hoes te vinden. Wil je Iphone hoesjes bedrukken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hoe gaat het proces in zijn werk?

  • Kies het type hoesje
  • Selecteer een kleur
  • Kies het materiaal
  • Bepaal een opdruk
  • Bepaal de afname

Om te beginnen moet je een keuze maken tussen de verschillende modellen. Iphone hoesjes bedrukken lijkt misschien redelijk universeel, maar je hebt te maken met veel verschillende factoren! Kijk bijvoorbeeld naar het nieuwste model, de Iphone X, deze heeft een compleet ander formaat dan een Iphone 6 of een Iphone 5. Het is daarom belangrijk om één specifiek model te kiezen. Het is verstandig om je werknemers allemaal een vaste telefoon van de zaak te geven. Je weet dan precies welk model je moet hebben. Vervolgens kies je een kleur voor het hoesje. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen voor egale kleuren, of een mix van verschillende warme of koude tinten. Hoe je de iPhone hoesjes laat bedrukken is helemaal aan jou, maar vaak is het slim om de bedrijfskleuren in het oog te houden! Zo lopen alle werknemers rond met een smartphone die potentiële klanten aan jouw bedrijf doet denken! Na de kleur komt het materiaal aan de orde. Je hebt verschillende opties, waaronder hard-case hoesjes, TPU hoesjes, silliconen hoesjes of flip-cases. Dacht je dat Iphone hoesjes bedrukken makkelijk was? Nu zie je hoeveel keuzes je eigenlijk moet maken! Wil jij graag hulp bij het uitzoeken van een geschikt hoesje? Neem dan contact op met de klantenservice van bovenstaande site. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van het beste product. Iphone hoesjes bedrukken kan flink wat werk zijn, laat je informeren door een deskundige partij!

Iphone hoesjes bedrukken: de juiste opdruk

De hamvraag is natuurlijk: wat moet er op de hoesjes afgedrukt worden? Je kunt kiezen voor de bedrijfsinitialen, maar vaak is het bedrijfslogo ook een goede optie. Het totale ontwerp moet binnen de hoes passen. Soms moet er daarom wat gesneden worden. Samen met bovenstaand bedrijf ontwerp je na verloop van tijd een opdruk die helemaal bij jouw wensen aansluit. Tot slot bepaal je hoeveel smartphonehoesjes je precies nodig hebt. De minimale afname is 250 stuks, maar je kunt altijd meer bestellen! Dat aantal is bovendien al relatief snel bereikt. Wil je een aantal afdelingen hoesjes cadeau doen, dan stijg je al ver boven dat aantal uit. Iphone hoesjes bedrukken is een goede manier om iets terug te doen voor je personeel. Je geeft ze een bruikbaar cadeau, waar ze lang mee vooruit kunnen. Een smartphonehoesje is in de winkel bovendien niet altijd even goedkoop. Je laat dus zien dat je wel wat aan je medewerkers wilt uitgeven. Iphone hoesjes bedrukken? Ga snel naar bovenstaande site en neem contact op via het contactformulier!

Controle over de levering

Als klant heb je veel controle over de levering. Zo heb je een aantal leveringsopties. Je kunt kiezen voor goedkope levering per boot. Je moet dan wel even op de bestelling wachten. Heb je ze liever zo snel mogelijk binnen? Kies dan voor verzending per vliegtuig. Wil je weten hoe een hoes eruitziet voor je een hele serie laat drukken, vraag dan om een gratis drukproef! Zo weet je zeker dat het goed komt. Iphone hoesjes bedrukken? Neem snel contact op met JM Promotions!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn