Kerstballen bedrukken met een leuke kerstboodschap

Het duurt niet lang meer en dan staan de kerstdagen alweer voor de deur. De hoogste tijd om een kerstpakket voor uw personeel samen te stellen. Weet u wat u hen dit jaar gaat geven? Staat u trouwens in deze periode ook op een jaarbeurs en zoekt u daarom tevens een leuk relatiegeschenk? Dan bent u bij promoboer.nl aan het juiste adres. Zo kunnen wij kerstballen bedrukken met uw bedrijfslogo in combinatie met een originele kerstboodschap die u via onze website kunt opgeven. Klinkt u dat als muziek in de oren en lijkt het u leuk om zowel uw personeel als uw klanten een kerstbal te schenken? Dan helpen we u graag even verder. Zo hebt u de keuze uit ballen van 6 en 8 centimeter, ballen in een speciale verpakking en andere kerstversiering. Als u bijvoorbeeld liever de piek voor op de kerstboom personaliseert, dan is dat bij Promoboer te verwezenlijken. Kerstballen bedrukken is voor ons een eitje want we hebben onze eigen fabriek in China. Daardoor hebt u de keuze om per schip en per vliegtuig te laten bezorgen. Is er haast bij geboden dan kunt u het vliegtuig kiezen, als het langer mag duren en uw budget wat lager ligt dan raden we het schip aan. Al vanaf 500 stuks kunt u kerstballen laten bedrukken en bestellen dus tel uit uw winst. U hebt slechts met een bedrijf te maken voor de levering van al uw gewenste reclamemateriaal en promotieartikelen als u met ons in zee gaat. Dus kijk ook eens naar de diverse andere producten.

Deze kerstballen bedrukken we in onze eigen fabriek in China

Het kerstballen bedrukken is voor ons een van de dagelijkse bezigheden. We voorzien u graag van verdere informatie en kunnen u adviseren over de juiste slogan of logo. Ook kunt u er een afbeelding van uw team op laten zetten. In combinatie met de kerstman of een ander tafereel dat met de kerstdagen te maken heeft zult u de plank niet misslaan. Een aantal tips willen we u geven als u kerstballen bedrukken wilt laten bedrukken:

  • Kies voor een warme en sfeervolle kleur zoals rood. Combineer dit met niet-contrasterende kleuren om met zwart- en witteinten,
  • Maak op tijd uw bestelling zodat u tijdig kunt beginnen met uitdelen of het inpakken van een kerstpakket,
  • Maak uw keuze tussen bulkverpakkingen zoals 6 of 12 stuks. Maar als u liever een persoonlijke kerstbal wilt geven in een mooie geschenkverpakking dan verpakken we ze per stuk of per drie.

Ziet u het kerstballen bedrukken wel zitten? Vraag dan een offerte aan. Geef daarin aan welke bal u wilt laten bedrukken, hoeveel u er wenst, wat er op moet komen te staan en wanneer u ze wilt ontvangen. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan gaan we snel van start.

Al vanaf 1.000 stuks kunnen we in fullcolour drukken

En vanaf 500 stuks kunnen we kerstballen bedrukken in tampondruk. De kwaliteit is iets minder maar verwaarloosbaar. We geven u daarnaast nog enkele garanties. Zo garanderen we een hoogwaardige kwaliteit. U wilt immers kerstballen laten bedrukken die niet snel slijten en jarenlang in de kerstboom kunnen worden opgehangen. We garanderen tevens de laagste prijs van alle aanbieders in Nederland! U bent dus geen dief van de portemonnee terwijl u echt waar krijgt voor uw geld. Ook kunt u een proefdruk opvragen naast de vrijblijvende offerte. Deze proefdruk maken we in Nederland en kunnen we dus binnen enkele werkdagen toesturen. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan kunt u de klantenservice telefonisch en per mail contacteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn