Kies voor de toneelschool

Als u uw acteertalenten verder wilt ontwikkelen en droomt van een carrière in de toneelwereld, dan is het heel verstandig om al op jonge leeftijd te beginnen met toneellessen. Misschien hebt u ze ook al wel gevolgd als kind, en wilt u nu naar een echte toneelschool om uw vaardigheden naar een hoger plan te tillen. Het goede nieuws is dat dit heel goed mogelijk is, namelijk bij Toneelhuis Amsterdam. Hier kunt u te allen tijde terecht voor hoogstaande toneellessen, die u zeker zullen bevallen. Het is namelijk niet alleen heel inspirerend om bij onze toneelschool les te krijgen, maar ook:

  • Erg leerzaam, waardoor u snel stappen kunt maken en vooruit komt
  • Leuk en gezellig; als het een beetje mee zit met de groep, zult u een fantastische tijd hebben
  • Een goede investering in de toekomst, omdat u op onze toneelschool een goede voorbereiding kunt krijgen voor een van de vier HBO opleidingen in Nederland.

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Bij ons leert u precies wat u nodig heeft om verder te komen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor onze toneelschool te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! Wij hopen u dan ook binnenkort al terug te zien tijdens een acteercursus!

Onze toneelschool staat hoog aangeschreven

Als u niet alleen wilt leren acteren als een leuke vrijetijdsbesteding, maar ook echt wilt groeien in de toneelwereld, dan is onze toneelschool en ideaal opstapje naar de echte wereld. Als u later echt het podium op wilt, dan kunt u het beste bij ons beginnen. Wij bieden u namelijk een gedegen voorbereiding op een HBO opleiding op dit gebied. Bij ons kunt u uw kennis en vaardigheden bijspijkeren en heel veel ervaring op doen. En dat allemaal op een speelse maar zeer professionele manier. Op onze toneelschool werken alleen maar gepassioneerde acteurs, die ook erg goed zijn als docent. Ze kunnen u de fijne kneepjes van het vak als geen ander bij brengen. Wat ze doen, doen ze met volle aandacht en overgave. En dat gaat u zeker merken. Onze lessen zijn dan ook altijd erg inspirerend, leerzaam en soms zelfs confronterend. U leert bij ons altijd veel en zult goed begeleid worden om het beste uit uzelf naar boven te halen. Daar komt u verder mee! Wilt u weten of het Toneelhuis Amsterdam echt iets voor u is? Surf dan snel even naar onze website toneelhuisamsterdam.nl om een goed beeld te krijgen van wat wij zoal voor u in petto hebben. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op via de site, via de mail of door even te bellen naar onze toneelschool. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen uw vragen in ieder geval uitvoerig beantwoorden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken voor onze toneelschool. Wij horen ’t graag van u!

Een zetje in de goede richting

Droomt u er ook van om later op het witte doek te schitteren? Of wilt u juist de theaterwereld in? In alle gevallen zet u de eerste stap bij onze toneelschool. Hier zit u namelijk goed voor toneellessen op verschillende niveaus. Het is maar net wat het beste bij u aansluit. Met de Vooropleiding Theater bereidt u zich bovendien goed voor op de echte toneelacademie. Kortom, ga naar toneelhuisamsterdam.nl en schrijf u in!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn