Kom eens langs bij onze trimsalon in Putten

Wie een hond heeft, zal deze met enige regelmaat moeten laten trimmen. Het is namelijk zo dat honden die veel binnen zijn, last kunnen krijgen van klitten in hun vacht wanneer deze vacht niet met enige regelmaat wordt onderhouden. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze trimsalon in Putten te komen met uw trouwe viervoeter. Wij hebben een professionele trimsalon in Putten en wij helpen uw hond graag. Wij kunnen alle soorten honden behandelen in onze trimsalon in Putten. Het maakt niet uit of u een kleine hond heeft of dat u een grote langharige kameraad heeft. Wij zorgen er graag voor dat hij of zij goed behandeld wordt in onze trimsalon in Putten. Wij werken altijd met mensen die heel veel ervaring hebben. Zij hebben namelijk een goede opleiding genoten en zij weten ook precies hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij hebben al heel veel honden mogen behandelen in onze trimsalon in Putten en wij zorgen er ook graag voor dat uw hond ook weer spik en span voor de dag kan komen. Wij kunnen uw hond letterlijk van top tot teen behandelen. Wij hebben namelijk niet alleen alle apparatuur in huis om hond te trimmen in onze trimsalon in Putten, wij kunnen ook de nagels van de hond bijknippen. Het is belangrijk om hier voldoende aandacht aan te schenken omdat honden last kunnen krijgen van hun voeten wanneer dit niet goed bijgehouden wordt. Mocht u daarom merken dat uw hond wel een behandeling kan gebruiken, dan kunt u altijd een afspraak bij ons inplannen. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier op onze site. Het adres van onze site is Hondentrimsalon-Heidi.nl. Hier kunt u zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel even naar onze site kijken.

Wij legen ook anaalklieren in onze trimsalon in Putten

Als u met uw hond gaat wandelen en u merkt dat deze aan het ‘sleetje rijden’ is, dan kan dat betekenen dat de anaalklieren van uw hond verstopt zijn. Dat kan heel storend zijn voor de hond omdat het tot pijn lijdt. Wanneer u naar onze trimsalon in Putten komt met uw hond, zullen wij daarom ook altijd even naar de anaalklieren kijken. Wanneer wij zien dat deze geleegd moeten worden, zullen wij dat in onze trimsalon in Putten handmatig doen. Dat is een fluitje van een cent en u zult merken dat uw hond weer veel rustiger wordt. Ook wanneer uw hond andere problemen heeft, kunt u altijd een keer bij ons langskomen. Wij zorgen er graag voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Als u daarom graag meer over onze mogelijkheden en diensten zou willen weten, kunt u altijd even naar onze site Hondentrimsalon-Heidi komen surfen. Hier kunt u namelijk ook foto’s van onze trimsalon in Putten bekijken. U zult merken dat wij heel goed met alle soorten honden om kunnen gaan. Aarzel dus vooral niet om een afspraak met ons in te plannen.

Uw hond is bij ons altijd in goede handen

Sommige honden vinden het eerst altijd een beetje spannend en wij zullen daarom altijd ons best doen om de hond zo snel mogelijk te laten wennen. Zo kan hij rustig bijkomen zodat wij vervolgens kunnen gaan trimmen. Kortom:

  • bij ons is uw hond altijd in goede handen
  • wij kunnen uw hond goed trimmen
  • wij kunnen ook de nagels van uw hond knippen
  • wij legen de anaalklieren ook met hetzelfde gemak

Wij hopen u snel te mogen ontvangen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn