Kom sporten in de gym in Etten Leur!

Toen ik vorig jaar de negentig kilo overschreed, ben ik gaan kijken wat ik kon doen om weer richting de vijfenzeventig kilo te gaan. Ik ben namelijk niet lang en daarom is het echt niet goed om meer dan negentig kilo te wegen. Ik ben gaan kijken wat ik allemaal kon doen oet m te zorgen dat ik wat gewicht zou kunnen verliezen en ik heb toen bedacht dat ik naar de gym in Etten Leur wilde gaan als die er tenminste was. Ik woon namelijk in de omgeving van Etten Leur en voor mij zou het daarom niet verkeerd zijn om hier een keer te gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te sporten in deze gym in Etten Leur. Ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om meer te weten te komen over of er een gym in Etten Leur was en zo ja, of deze de moeite van het bezoeken waard was. Ik heb toen gewoon maar even op het internet gekeken en ik heb toen gezien dat ik naar Fittoday.nl kon gaan wanneer ik een goede gym in Etten Leur wilde bezoeken. Ik heb toen gezien dat ik bij deze gym in Etten Leur heel veel mogelijkheden kreeg aangeboden en het was mij dan ook al snel duidelijk dat ik naar deze gym in Etten Leur moest gaan. Deze mensen helpen je namelijk echt wanneer je graag wilt afvallen en daarom wilde ik graag een keer komen proefsporten bij deze gym in Etten Leur. Ik heb daarom mijn sportkleding gepakt en ik ben naar deze gym in Etten Leur gegaan om te kijken wat ik hier allemaal kon gaan doen. Wat mij meteen opviel was dat ik heel vriendelijk ontvangen werd in deze gym in Etten Leur. Ik heb gemerkt dat de mensen die hier werken, je heel goed ontvangen en dat er een heel goede sfeer in de gym in Etten Leur hangt. Dat nodigde heel erg uit om te gaan sporten en vanaf het eerste moment heb ik mij heel erg thuis gevoeld in deze sportschool. Vandaar dat ik het ook niet lastig vond om het sporten vol te houden. 

Deze gym in Etten Leur is mijn favoriete sportschool

Ik ben nu al een tijdje aan het sporten in deze gym in Etten Leur en ik ben heel blij dat ik hier ben gaan kijken. Ik merk dat ik altijd goede tips kan krijgen om aan mijn doelen te werken en ik ben daarom zeer tevreden over het feit dat ik naar deze gym in Etten Leur ben gegaan om aan mijn gewichtsafname te werken. Mocht u ook graag lekker willen sporten, kom dan ook een keer kijken op de site van Fittoday.nl om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. 

Ik begin mijn einddoel in zicht te krijgen

Ik ben inmiddels al heel veel kilo’s kwijtgeraakt en ik moet u zeggen dat:

  • Ik met heel veel plezier in deze sportschool sport
  • Ik altijd heel goede instructies krijg tijdens het sporten 
  • Ik van plan ben om hier te blijven sporten nadat ik mijn doel behaald heb

Kijk ook nog even op Fittoday.nl voor meer informatie.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn