Kom werken bij Primark

Heb jij altijd al willen werken in een kledingwinkel? En wil je graag weten hoe het er aan toe gaat bij een grote winkelketen? Dan is werken bij Primarki echt iets voor jou. Ook in Nederland komen er steeds meer mogelijkheden op dit gebied. Er zijn verschillende soorten banen waar je bij deze winkelketen voor kunt kiezen. Hier vinden ze het erg belangrijk dat er klantgericht gewerkt wordt. Het merendeel van de banen is dan ook gefocust op de werkvloer. Je ruimt bijvoorbeeld de kleding op, helpt klanten bij de kassa of juist bij de pashokjes. Het is altijd belangrijk dat je een goede klantenservice verricht en hier zal je dan ook zeker op getest worden tijdens je sollicitatie. Werken bij Primark is leuk, uitdagend en zal je heel veel leren over de kledingindustrie. Als dit iets is waar jij interesse in hebt, dan moet je zeker gaan werken bij Primark.

  • Winkelverkoop
  • Winkelmanagement
  • Hoofdkantoor

Werken bij Primark is in te delen in drie categorieën. De belangrijkste daarvan is de winkelverkoop en hier vind je dan ook de meeste banen. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime of juist als oproepkracht, werken bij Primark is voor iedereen mogelijk. Op de website Primark Online Shop Nieuws vind je de laatste vacatures.

Solliciteer voor werken bij Primark

Wil jij werken bij Primark? Dan zul je uiteraard een sollicitatie moeten sturen. Dit kun je op een aantal manieren aanpakken. Is de winkel waar jij graag wilt werken al geopend? Dan kun je natuurlijk altijd langskomen en vragen of zij op dit moment op zoek zijn naar medewerkers. Vaak kun je ook online de verschillende vacatures die op dat moment beschikbaar zijn, vinden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld dus terecht op de website van Primark Online Shop Nieuws. Kun jij op dit moment geen geschikte vacature vinden? Dan is het ook nog mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Je laat hiermee zien dat je graag wilt werken bij Primark en op het moment dat er wel een passende vacature beschikbaar komt, is de kans groot dat ze voor jou kiezen! Het is dus zeker de moeite waard om dit te proberen. Wil je graag bij een van de vestgingen aan de slag die nog niet geopend zijn op dit moment? Ook dan is werken bij Primark mogelijk. Enige tijd voor de opening zullen er veel vacatures online worden gezet waar jij op kunt reageren. Wist je bijvoorbeeld dat ze alleen al bij Primark Zwolle, een van de vestigingen die dit jaar zal openen, meer dan 300 medewerkers nodig zijn? De kans is dus groot dat jij hier kunt werken.

Wat te doen tijdens het werken bij Primark

Afhankelijk van de baan die jij bemachtigd bij deze geweldige winkelketen zul je natuurlijk een bepaald takenpakket hebben. Het is echter voor iedereen binnen het bedrijf belangrijk dat de klantenservice hoog in het vaandel staat. Of je nu op het hoofdkantoor werkt of juist in een van de vestigingen, werken bij Primark betekent altijd dat de klant voorop staat. Het kan dus zeker in je voordeel werken als je al eerder binnen een klantgerichte functie gewerkt hebt. Wil jij graag weten hoe het is om hier te werken? Dan kun je dit natuurlijk aan een van de huidige medewerkers vragen. Zij zullen je vast graag vertellen hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat zij leuk en minder leuk vinden aan hun baan. Aan de hand daarvan kun jij dan bepalen of deze baan iets voor jou is. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn