Koop een gebruikte leaseauto bij autobedrijf Siero

Hebt u onlangs uw rijbewijs gehaald? Dan bent u waarschijnlijk nog erg jong. Hebt u daarom een klein budget maar wilt u wel graag een betrouwbare auto kopen? Dan komt u natuurlijk al snel bij een occasion uit. Daar is niets mis mee. Immers, op een oude fiets moet u het leren. Er zijn heel wat tweedehandse auto’s te vinden die het nog uitstekend doen. Dat geldt zeker voor de wagens die u bij ons autobedrijf “Siero” kunt kopen. Kijkt u eens op onze website naar het actuele aanbod: autosiero.nl. U vindt ons in Noordoostpolder, het noordelijke deel van Flevoland. Daardoor zijn we voor iedereen in de noordelijke provincies snel te bereiken. Niet alleen kunt u bij autobedrijf Siero een mooie tweedehandse auto kopen voor een scherp bedrag. We kopen ook hele wagenparken op! Hoe zit dat precies? Er zijn diverse leasebedrijven in Nederland. Omdat het voor hen goedkoper is om het laatste model van een bepaald merk te kopen in plaats van een ouder model te onderhouden, is het gebruikelijk dat ze hun gebruikte leaseauto’s verkopen aan een bedrijf zoals auto Siero. We bieden een mooie prijs en met dat geld kunnen ze investeren in nieuwere modellen. Het staat tevens een stuk chiquer als een dergelijk leasebedrijf beschikt over de allernieuwste types. Omdat de auto-industrie zeker niet stilzit, betekent dit dat er om de 3 à 5 jaar nieuwe modellen verschijnen. De auto’s die u bij autobedrijf Siero kunt kopen zijn dus nog erg jong!

Bij autobedrijf Siero bent u pas echt goedkoop uit!

Omdat u bij autobedrijf Siero gebruikte leaseauto’s koopt mag u er wel vanuit gaan dat ze zeer goed onderhouden zijn. Het kan zelfs zo zijn dat er nauwelijks in gereden werd. Dat is wel afhankelijk van het merk en model. Ons aanbod is afhankelijk van deze leasebedrijven. Hebt u een leasebedrijf en wilt u een mooi aanbod ontvangen? Neem dan contact op met autobedrijf Siero want we willen natuurlijk graag uw auto’s opkopen. Nadat ze bij ons binnenkomen worden ze grondig nagekeken en opgeknapt. U koopt daarom een auto die zo goed is als nieuw. De prijs van de wagen is afhankelijk van een aantal eigenschappen:

  • De grootte en populariteit van de auto,
  • De staat van de wagen en kilometerstand,
  • En het bouwjaar.

Voor iedereen die net geslaagd is voor zijn rijbewijs zal er genoeg te vinden zijn. De wagens worden standaard geleverd met een volledige en geldige apk-keuring, een RDW-vrijwaringsbewijs en de tenaamstelling van de nieuwe wagen. Tevens krijgt u tegen een kleine meerprijs een full-service waarbij we bijvoorbeeld de matten vervangen en kleine deukjes worden uitgedeukt.

Het zal u verbazen hoe jong deze modellen nog zijn

Wilt u er zeker van zijn dat u geen brokken maakt door een technisch mankement? Dan is de full-service absoluut aan te raden. Voor 500 euro biedt autobedrijf Siero tevens een garantiepakket aan. U hebt dan 15 weken garantie en de reparaties worden natuurlijk bij autobedrijf Siero uitgevoerd. Maar ook als deze periode verstreken is bent u nog niet van ons af. Want mochten er zich storingen of andere defecten voordoen na die periode dan lost autobedrijf Siero dit tegen een sterk gereduceerd tarief voor u op. En is er langdurig onderhoud nodig? Dan krijgt u een gratis leenauto mee. Wilt u graag een proefrit maken? Maak dan een afspraak met autobedrijf Siero door ons even op te bellen of te e-mailen. Ook voor andere vragen weet u ons vanaf nu te vinden. Vergeet niet om de site scherp in de gaten te houden want ons aanbod wordt dagelijks aangepast.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn